Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam 23 lata...dziwna?

czy wy tez w szatni/przebieralni w silowni czy na basenie chodzicie nago lub

Polecane posty

pol nago? chodze na silownie i tutaj w przebieralni caly czas spotykam kobiety ktore laza po wzieciu prysznica nago lub pol nago . w kazdym wieku. dla mnie to dziwne i sama w zyciu bym nie pokazywala swoich intymnych czesci ciala . czy wy tez tak robicie? czy dla was to tez dziwne??

Gość Ja chodzę w szlafroku.
;)

Gość dlatego nie lubie basennuu
tak się akurat złozyło, że ostatni orgazm miałam w chwili gdy pasikonik usiadł mi na łechtaczce, po czym odwrócił się do mnie i serdecznie się usmiechnął. Do dziś mam ciarki przechodzące po plecach

ostatnio weszlam do szatni i stala tam dziewczyna w bikini-ale miala na sobie tylo gore, i tak sobie stla bez majtek jakies 3 minuty i podziwiala swojej cycki w lustrze az wkoncu zalozyla te majtki i poszla na basen. jak juz pisalam -widze dziewczyny /kobiety w KAZDYM przedziale wiekowym o kazdym ksztalcie .

Gość Zgagga
ja i moje kol mamy lepsze ciała niż te stare babska śmierdzące oraz takie kolo 40-50 zaniedbane lochy Zdziwiłabyś się, jakie śmierdzące młode(20-30) lochy spotykam na swoim basenie czy choćby w kabinie rtg - wchodząc po nich trzeba zatykać nos :D Pachnąca, zadbana 40-tka :P

Gość mnbertyu
Śmierdząca młoda babo, poczytaj sobie te swoje koleżanki na kafe, co piszą, że myją się co 3ci dzień albo raz w tygodniu :P Btw: ile razy dziennie myjesz zęby? Używasz nici i płukanki po każdym myciu? Jak często zmieniasz bieliznę (czy aby na pewno codziennie biustonosz? ;) ) Bierzesz rano prysznic? Jak często myjesz okolice intymne? Myślę, że nieźle byśmy się ubawili, gdybyś SZCZERZE odpowiedziała.. :P My - stare DOMYTE baby i dziady :D

Gość abcdeflskgkgjhtgjgh
troche dziwne bo ja w polsce jeszczew nigdy nie spotkalam na basenie przebieralni zeby nie bylo pojednyczych malych. na silwoni tak jest jeden pokoj ,gdzie sie wychodzi z pod prysznica i tam sa szafki. ale basen kazdy ma swoje male...wiec nie pitl glupot a jak ci kobiece cialo dziwne radze sobie zalozyc opaske na oczy.

Gość Aga

Ja zawsze spod prysznica idę do szafki w stringach i w staniku, ale widuje kobiety całkiem nagie w szatni, zresztą pod prysznicem wszystkie kapia sie nago i wszystko widac..