Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jnb

Pilne!!! Pomóżcie pls!!!

Polecane posty

Gość jnb

O kur.., ale wpadka, jestem cała roztrzęsiona. Jego żona prawdopodobnie o nas wie, o 18 mam sie tłumaczyc, tylko nie wiem z czego, bo nie mogę się z nim skontaktować. O co może chodzić?

Gość gwoli wyjasnienia...
ale komu masz sie niby tlumaczyc?

Gość jnb
Przed chwilą dostałam od niej smsa o treści: "justyna co ty kurwa odpierdalasz?" Ja mu piszę "o co chodzi?" Ona "teraz ze mną rozmawiasz nie z moim mężem tłumacz się natychmiast" Ja "ale z czego?" Ona "już ty dobrze wiesz z czego. Wolisz mi się tłumaczyć czy mężowi?" Ja "ale napisz chociaż o co Ci chodzi proszę" Ona "o 18 jesteś u nas albo dzonie do twojego meza kretynko"

"O kur.., ale wpadka, jestem cała roztrzęsiona. Jego żona prawdopodobnie o nas wie, o 18 mam sie tłumaczyc, tylko nie wiem z czego, bo nie mogę się z nim skontaktować. O co może chodzić?" o ten tramwaj co nie chodzi

Gość jnb
Sorry, nie wyjaśniłam o co chodzi z tych nerwów. Mam się tłumaczyć żonie byłego kochanka sama nie wiem z czego. A się nie dowiem, bo ona ma jego komórkę, inaczej by coś mi napisał. Nie wiem ile ona wie i skąd, mówił, że kasuje smsy...

Gość jnb
Może blefuje, inaczej padłyby jakieś zarzuty co? Co ja jej powiem? Nie wiem, co on jej nagadał. TTo się miało już skończyć cholera! :(

"O kur.., ale wpadka, jestem cała roztrzęsiona. Jego żona prawdopodobnie o nas wie, o 18 mam sie tłumaczyc, tylko nie wiem z czego, bo nie mogę się z nim skontaktować. O co może chodzić?" o ten tramwaj co nie chodzi

Gość jnb
Chciałabym żeby to było prowo naprawde

Gość jnb
Skąd wiesz że mu powie? Gdyby chciała to by juz zadzwoniła do niego i nie chciała gadac ze mną

Gość jnb
Niech z własnym męzem lepiej gada

Gość jnb
Nawet jak powie to sie wypre i zrobie z niej wariatke. Ale czego ona chce ode mnie? To jej mąż powinien się tłumaczyć nie ja. Ciekawe swoją drogą co jej nagadał czy się nie wybielał moim kosztem

Gość jnb
Mówisz że lepiej ją olać i niech sobie dzwoni? Ja bym się chciała dowiedziec co ona dokładnie wie, żeby sobie przygotować własne wersje zdarzen

Gość moze , przypuszczam ze to
czyzbys utorko byla ,,justyna naturalna blondyna ,,? ;-)