Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnieszka24ck

DDA

Polecane posty

Gość agnieszka24ck
tak jestem z kielc ale obecnnie jestem w UK

Możesz napisać jakie miasto?Nie odpowiedziałaś na poprzednie pytanie. Jeśli nie chcesz nie musisz:)

Gość agnieszka24ck
silvergold nie zauwazylam biore na nerwy jakiesprochy nie bede mowic jakie uspakajajace nic wiecej

Gość agnieszka24ck
silvergold propranolol do tego klams i to wszystko

Gość agnieszka24ck
miasto w uk huddersfield kolo manchesteru

A tak w ogóle to jesteś zadowolona ze swojego życia w UK? Czy masz zamiar związać swoją przyszłość z wyspami,czy to tylko przystanek na drodze ku właściwemu celowi?

Gość agnieszka24ck
nie wiem w polsce nic niee mam tu juz ulozone zycie chcialabym wrocic do polski ale tam niee mam nic tu jest nawet spoko mozna sie przyzwyczaic

Czasem mam wrazenie, ze wszystkie nasze problemy tlumaczymy dziecinstwem. Troszke na zasadzie, bylo mi zle gdy bylam dzieckiem wiec nic dziwnego, ze zachowuje sie tak a nie inaczej, wolno mi. Dla jasnosci, tez jestem DDA.

Gość agnieszka24ck
dobra zmykam odpisze najwyzej jutro dobranoc wszystkim

Gość Tyranozaurus Rex.
Silvergold, jestem psychopatką z dobrym sercem. Dobre, co?

Ja nie wyobrażam siebie poza krajem. Może kiedyś pojadę do UK, dopiero za parę lat jak pozamykam w Polsce sprawy. A może u ciebie ten nastrój i zachowanie wynikają bardziej z tego że czujesz się odpowiedzialna za dzieci i oprócz partnera nie masz tam rodziny? Może to wyobcowanie tak działa? Mam znajomych którzy nie potrafili się zaaklimatyzować na obczyźnie i po paru latach wrócili. I tu znów zaczynali od początku.

Gość agnieszka24ck
nie chodzi o to ze juz tu mam zycie ulozone praca dzieci szkole w polsce nawet domu nie mam tak masz racje teksnia chca wracac ale moze maja do kogo i po co polska zle wspomnienia wiadomo lepiejj tu finasowo niz w pl tesknie czasem mam paru przyjaciol ale nic pozatym jestem tu od 18 roku zycia tu juz moj dom jest

A dlaczego nie? Jeśli można kochać i nienawidzić równocześnie... Nie rób z siebie takiego potwora bo jesteś sama gotowa w to uwierzyć. A może długotrwały stres przechodzi w dystres stąd takie zachowania u ciebie?

Gość agnieszka24ck
tyronazaurs rex powiem tak to swiat nas uwaza za psychopatow ale my nimi nie jestesmy uwierz w siebie a swiat uwierzy w ciebie a jesli nie to miej gdzies swiat wazne kim ty jestes dla siebie

Rozumiem.To twój wybór. Życzę szczęścia i optymizmu🌻 Ja też się na dziś pożegnam . Zajrzę jutro z rańca:)

Gość Tyranozaurus Rex.
Staram się naprawić, połapałam się wreszcie, że jestem zryta. Mam nadzieję, że uda mi się zmienić. Tak jak pisałam jestem na dobrej drodze. :) Może tak być, że to ciągły stres powoduje, że potem wybucham. Ciągle myślę o pracy, o problemach itp. I potem wyżywam się na innych. Powalone w ogóle czasem to wszystko. Zaraz napiszę więcej tylko położę młodego. :)

Gość agnieszka24ck
dobranoc silvergold tyronozaursyrex z chceia poslucham ale jutro ide sie myc i spaccholernie glowa boli napiszto odpisze rano najwyzej ddobranoc

Gość agnieszka24ck
silvergold nawet ktos taki jak ja czasem powie cos madrego

Gość jak to dobrze
że u mnie w domu awantury odbywały się przed moim urodzeniem, ufff :classic_cool:

Gość agnieszka24ck
czemu to ja musze spadac niestety bo juz i tak moj siefocha ze za dlugo na komputerze

Cześć dziewczyny:) Ja dzisiaj od rana w robocie radze sobie z rzeczywistością. Czytając wypowiedz o braku emocji i uczuć, to coś jakbym czytała o sobie. Ale ja uczucia chyba mam gdzies tam do bliskich bardzo osób. Dzieci też nie lubie irytują mnie, nie planuje ich mieć, natomiast kocham, pomaga, i zajmuje się zwierzętami.

Gość Agnieszka24ck
4 i 3 latka dwie dziewczynki zuzia i kinga

A to maluchy jeszcze:) Ja mam postanowienie od wczoraj, że troszke zmienie swoje zycie, wezme się za siebie. Zobaczymy co to z tego wyjdzie.