Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ppie

do pierścionka z biało żółtego złota jaka obrączka?

Polecane posty

Gość ppie

nie mogę znaleźć w internecie mojego pierścionka, bo obcy jest mi numer katalogowy, ale wygląda mniej więcej tak: http://www.apart.pl/pl/diamenty,c,1,2,1927 http://www.apart.pl/pl/diamenty,c,1,2,4653 mniej więcej przypomina te pierścionki chociaż jest to jeszcze coś innego. Mając powyższy obraz pierścionka postaram się przybliżyć wygląd mojego. A więc tak jak te z apartu mój jest z łączonego złota żółte i białe. Z przewagą żółtego. Po środku biegną dwa paseczki z białego i te z białego wysadzone są małymi diamencikami także głównie rzuca się w oczy żółte złoto. I teraz moje pytanie czy do takiego pierścionka pasować będzie obrączka z białego złota. Pierścionek mój jest szeroki dlatego wiem, że nie wpasuję raczej obrączki na tego samego palca. Jednak mimo, że obrączka spocznie na prawej ręce, a pierścionek powędruje na lewą nie chciałabym by obie te biżuterie się ze sobą gryzły. I nie wiem właśnie czy do takiego wyglądu pierścionka odpowiednie będzie białe złoto czy koniecznie żółte musi zostać. :) doradźcie.

Wydaje mi się, że jak masz z mieszanego to i takie i takie może być, zwłaszcza, że przełożysz pierścionek na lewą rękę. Wybierz takie, które Ci się podobają, a najlepiej przymierz i z białego i żółtego złota i zobacz, które lepiej pasują :)

Gość ppie
Przymierzałam i bardziej pasują mi z białego a mojemu narzeczonemu to już w szczególności on lepiej czuje sie jak to mówi w srebrnej. Tylko chcialabym by w miare to razem z pierscionkiem wygladalo, a nie sie gryzlo. A jakos nie potrafie ocenic. Pani w salonie doradza nam z zoltego.

Wydaje mi się, że Pani w sklepie nie ma co słuchać, jeśli Wam się podoba, co innego, ale nie mówię, że nie zna się na rzeczy. A biało - złote wchodzą w grę czy nie bardzo?