Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milena_

Dziewczyny, jaki polecacie krem ujędrniający do twarzy??Mam 35lat.

Polecane posty

Gość milena_

Odchudzałam się jakiś czas. Schudłam 7 kg. Niestety, moja cera nie jest w najlepszym stanie; poszarzała, brak jej jędrności. Jakich kremów Wy używcie?

masażysta85łódź> ważne jest też, żeby osoby próbujące pomóc autorce, uważnie czytały jej posta. Podany wiek w tytule :D

Moja mama stosuje krem ujędrniający do twarzy na dzień z serii Iwostin Re-Liftin http://av.pl/7722,iwostin-re-liftin-krem-ujedrniajcy-na-dzien-bogata-konsystencja-spf15-40ml-re-liftin-krem-pod-oczy-15ml.html, który podobno rewelacyjnie przywraca elastyczność skórze. Teraz w internetowej aptece http://av.pl/ na kosmetyki marki Lierac i Iwostin z okazji Dnia Kobiet do dnia 8.03.2013 r. jest rabat aż do -10%, więc można zaoszczędzić i zrobić sobie prezent ;).

Gość lamonka
Szczerze to jest wiele fajnych kremów ujędrniających, ale ostatnio dostałam od siostry krem ujędrniający Maternea i powiem Wam, że po około 2 tygodniach stosowania moge powiedziec, ze skora faktycznie jest bardziej jedna i jest to jeden z lepszych kremow jaki mialam okazje uzywac ;)

Gość Filia

Ja polecam kremy yoskine. Jakiego bym nie probowała, każdy u mnie sie sprawdził 🙂

Gość koko

Tak, jak na zmarszczki to tylko yoskine.

Gość Magnolia

yoskine z matchą jest super. Potwierdzam 

Gość Syrena

używałam yoskine i byłam zadowolona