Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Prezes Wertyp

Kobiety mogłyby rządzić Europą, po Merkel - czas na Marine Le Pen!

Polecane posty

dzis mi jakis dziadek przydzwonil z tyl, ale nie ma sladu praktycznie. w sumie to nawet mi go zal bylo bo sie zdenerwowal biedak ;) Tearz czytam o zamachu we Francji, i widze, ze 1 glos rozsadku pad z ust Marine Le Pen, ktora chce wrescie przywolac tych wszystkich kolorowych do pozadku. pierwsz Merkel powiedziala ze polityka EU byla zla, nawet zablowala Turcje w drodze do EU. kobiety co prawda rzadko maja geny przywodcze, ale jak juz maja to sa najwyzszej klasy. np joana d'arc. Marine Le Pen o EU: -To utopia. Marzenie wszystkich globalistów stworzyć ludzi, którzy nie będą mieć żadnego związku ze swoją ojczyzną, tradycją lub historią. To pomysł, żeby „człowieka myślącego zamienić w „człowieka globalnego, ogołoconego z tożsamości narodowej i obojętnego wobec wartości duchowych. U podstaw tego zjawiska znajduje się idea komercjalizacji. Człowiekiem, który jest oderwany od swoich korzeni łatwo rządzić, a przede wszystkim z niego można zrobić idealnego konsumenta i niewolnika. o Ciapatych: A nasza francuska tożsamość jest chrześcijańska, czy to się komuś podoba, czy nie. I Francja powinna szanować swój chrześcijański rodowód. Nie chcę, aby w naszym kraju było tyle samo meczetów, co i kościołów. Nie życzę sobie respektowania jakiejś „religijnej równowagi. Jeżeli muzułmanie chcą mieć nowy meczet, niech sami za niego zapłacą. Państwo nie powinno dawać na to środków. I nie wolno wprowadzać dodatkowych oficjalnych świąt muzułmańskich, nie wolno pozwalać, aby w szkole państwowej oddzielnie uczono chłopców i dziewczęta albo żeby były dla nich oddzielne godziny korzystania z basenu. Jest stare wyrażenie, jakie dobrze oddaje tę sytuację: „Jeśli trafiłeś do Rzymu, to zachowuj się jak Rzymianin! A nasz obecny rząd akceptuje wszelkie warunki, jakie starają się mu narzucić muzułmanie. Należy im przypomnieć, że istnieją granice, albo przegramy bitwę, zanim ona na dobre się zacznie. ona chce tez odciac od socjalu emigrantow. calkowicie.

Gość paris mon amour
mam nadzieje , ze nie masz tu we Francji prawa glosu i glosowac na nia nie bedziesz!!!

paris mon amour - a co? kolejna cosie dupczy za socjal z brudasem ;) niech wygra i skonczy sie zycie pijawek, niemoralnych malp w EU. jedyna kobieta mowi wprost o masowych deportacjach!

Gość Masz troche racji, Prezes...
Nie wygra... powiem "niestety", bo tez mysle ze dobrze by Francji taki kop ze strony skrajnej prawicy zrobil... moze by conieco na nogi we Fracji postawili bo na dzien dzisiejszy wszystko na glowie stoi :O Ale po cichu licze na to ze powtorzy sie sytuacja sprzed 10 lat :P i socjalisci po nosie dostana ;) Marine powiedziala jszcze jedno madre zdanie, w wolnym tlumaczeniu brzmi to tak : "nie chce zyc w kraju w ktorym dzieci, w imie braku uprzedzen i wychowania multukulturowego, zamiast historii chrzescijanizmu poznaja historie islamu"... nic dodac nic ujac.

we Francji wybuchnie wojna domowa, jesli skonczy sie kasa na zasilki. widzialem raz reportaz o tych przedmiesciach. to jest 3 swiat. same czarnuch, brud, zdewastowane domy, koscioly. kobiety pozakamykane w domach. takiego czegos nie ma w najgorszych dzielnicach w polsce. tam kalasze maja w chatach. tak jak w Niemczech toczy sie walka o to kto bedzie tam rzadzil. lewica chce dac azyl kolejnym setkom tysiecy muslimow, i odziwo prowadzi... z Marine robia rasistke, a ona mysla bardzo madrze.

Gość merylkaaa
Widzisz Prezes, a niedawno pisales, ze kobiety to sie do niczego nie nadaja. A tu prosze, masz prawdziwa "babe z jajami" i mam nadzieje, ze to wlasnie ona wygra wybory i zrobi porzadek z muslimami, a najwiekszy porzadek z polczynami co to sie zawiesily na opalonym kebabie :D

**Mychol - w czym sie nie zgadzasz? co stanowi ta mniejszosc? merylkaaa - mniej wydajne, bardziej pasozytniczy tryb zycia. ;) no ale jak widac doszlo do tego ze trzeba oddac wladz w rece kobiet. ale to by musialo byc upakarzojace dla tych arabow jakby kobieta musiala im mowic co maja robic ;) ossama husejn ciapki - juz tak w twoje linki nikt nie klika.

nie rusza mnie to. teraz szturmuja dom tego araba. mowia ze rano jak bomba wybuchla, a brat tego araba mial jakies ladunki. czyli cos wiekszego szykowali.

Gość tadzio norekkk
Ale o co chodzi z tymi atakami na Francje? Jestem nie w temacie, moze ktos napisze co tam sie stalo?

Gość Czy adminow zadnych tu nie ma?
Tez jestem za nia, mam nadzieje ze wygra i bedzie to poczatek przywracania normalnosci w Europie. Sama jestem kobieta i nie mam zamiaru byc w przyszlosci przymuszana do noszenia szmat. Jezeli nie wygra to prognozuje ze za niedlugo w Europie pojawi sie drugie Hitler...tylko tym razem w kominach beda muzulmanie i czarni. Ale sami sobie to robia, zamiast sie asymilowac, wykorzystac to ze maja szanse zyc wolni, oni sami to swoje gowno ktore tlamsi ludzi w ich krajach sciagaja tutaj i robia to samo. To po co wyjezdzaja?

tadzio norekkk - na necie poczytaj. arab postanowil zabic kilka dzieciakow. co ciekawe mial ponad 20 przestepstw na koncie... typowy brudac w EU. oczywiscie inne brudasy sa znieo dumne, ale oficjalnie go potepiaja. Czy adminow zadnych tu nie ma? - szmat nie, ale z domu nie wyjdziesz wieczorem. nie zalozysz tez mini. tak jak jest w dzielnicach brudasow. a ona i tak pewnie nie wygra, bo oczywiscie juz jest placz, ze ktos smie zbijac kapital na zamachu. zla prawica. Kasiaa1988 - twojego brudasa skasowalbym w 10 sekund. nie pisz nic do mnie glupio kurwo.

Gość merylkaaa
Kasiu, dlaczego zal.pl? Nie szkoda ci niewinnych dzieci zastrzelonych przed szkola? O.O