Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość urabura

Czy wyolbrzymiam czy coś jest nie TAK?

Polecane posty

Gość urabura

Mam faceta, z którym ćwiczę na jedej sali. Treningi 2 razy w tygodniu my jestesmy parą od ponad trzech lat, oboje w okolicach trzydziestki. Mój problem polega na tym, że trenuje z nami pewna dziewczyna, piekna, którą mój facet non stop obserwuje ciągle sie na nią gapi. Gdy pytam mówi, że nie patrzy na nią i krzyczy na mnie, że wyolbrzymiam. A mi jest z tym źle i zastanawiam się czy jest sens być dalej z kimś dla kogo sie nie istnieje

Gość urabura
powiedzcie prosze co sądzicie, bo to mnie dręczy do bólu. Nie wiem co mam sadzić, przezyliscie cos takiego? to normalne?

Gość kkll
wydaje mi sie ze moze jest troche Toba znudzony.. a ona, nowa, swieza.. ladna. ja bym kopnela w dupe, po co mi ktos kto zwraca uwage na inne przy mnie. ? bo jesli Ty, bardzo mocno kochasz swojego faceta to interesujesz sie innymi? obserwujesz innych? Nie.

Gość takie tam duperele nic więcej
każdy facet gapi się na zgrabną fajną laseczkę, oni tak mają, nie łam się :)

Gość urabrua
chciałam usłyszeć to co sama wiem. Ona ma 18 lat ale jest naprawde zjawiskowo piekna. Starsi faceci sie tez do niej przystawiają i moj tez pewnie to zrobi. jest mi z tym tak źle, nie wiem jak to przetrwac. Musimy sie rozstac przez ta gówniare

Gość dsjkl...
Wiele facetó gapi się na ładne dziewczyny, co nie znaczy, że chce z nimi być. Ładna zawsze przykuwa wzrok u zdrowego faceta. Może woleć Ciebie a na tamtą chcieć jedynie patrzeć.

Urabura: jezeli tak do tego podchodzisz, to rzeczywiscie lepiej daj spokoj facetowi, bo najwyrazniej jestes chorobliwie zazdrosna;]

Gość urabura
To jak facet ogląda się za inną a idzie ze swoją dziewczyną to co to oznacza?? Że bardziej interesuje się tamtą? że chciałby ją poznać? Czy po prostu jest piękna i patrzy? Patrząc na kobiete a mając przy boku swoją ukochaną też można czuć pociąg do innej?

Gość opiopi
urabura - mówisz, ze jesteś w okolicach 30 i chcesz się rozstać, bo facet patrzy się na piękną kobietę? proszę Cię.

Gość opiopi
Poza tym faceci też mają jakieś uczucia chyba i to że patrzy to nie oznacza że chce zakończyć w związku z tym swój związek ( o ile jest udany). Choć rozumiem , ze czujesz się niekomfortowo w takiej sytuacji.

Urabura: To jak facet ogląda się za inną a idzie ze swoją dziewczyną to co to oznacza?? Że bardziej interesuje się tamtą? że chciałby ją poznać? Czy po prostu jest piękna i patrzy? Patrząc na kobiete a mając przy boku swoją ukochaną też można czuć pociąg do innej? " Wydaje mi sie, ze po prostu jest ladna i sie na nia patrzy po prostu. Przeciez to nie oznacza, ze chce ja przeleciec (choc tego oczywiscie wykluczyc nie mozna). A jak facet oglada sie za inna idac ze swoja dziewczyna to co to oznacza? Po prostu chamstwo.

Gość alicja z krainy deszczu
To ze jej facet gapi sie na inna przy niej to nie jest jej niska samoocena a niedijrzalosc faceta. Reaguj inaczej, nie upominaniem a np kiedy zauwazysz ze sie na nia gapi patrz na niego tak dlugo az zauwazy to. Jakspojrzy na ciwbie miej smutna mine spojrz na nia i sie odwroc. Dajesz mu w ten sposob do zrozumienia ze to widzisz i jest ci przykrro. Potem badz oschla albo obrazona. Awantury nic nie dzadza. Jesli pare takich akcji nic nie da to raczej zauroczyl sie w niej. U mnie taka metoda podzialala a mialam o tyle gorzej ze mieszkalismy z ta panna. Dwa-trzy razy tak zrobilam i nie reagowalam na niegopozniej odsowalam sie i podzialalo.

Gość urabura
Dziekuję wszystkim za odpowiedź. Dzisiaj był trening, ta sama sytuacja, nie oderwał wzroku od niej. Powiedziałam mu, że to koniec. Odpowiedział histeryzujesz i nie rozmawiamy ze sobą juz, ale było mu to na rękę. Jestem załamana.

Gość urabura
siatkówka :)

Gość urabura
Ale ja już chyba tam nie pójdę, serce tak boli gdy to widzę. Pewnie to chwilowe i trzeba to przetrwać, ale nie chce nie już życ

Jestes chorobliwie zazdrosna kobieta bluszczem;] Jesli tego w sobie nie zwalczysz, to z zadnym normalnym facetem nie zbudujesz szczesliwego zwiazku:)

Gość Urabura
a jednak miałam dobre przeczucie. Od dwoch dni nie jesteśmy razem. Biega za tą gówniarą. Jest mi tak źle, nie wiem co ze sobą zrobić, jak żyć. Jak iść do pracy jak funkcjonować. Chciałabym się wypłakać, ale wszysctko jest we mnie tak ściśnięte bólem, że nie potrafię.

Gość ghfhgfghfghfghgfhhfgghf
dobrze zrobilas, sory do tych wyzej , wmawiacie sobie tylko ze faceci sa wzrokowacami, oni sie patrza bo chcieli by ta laske miec, a wy wierzycie glupie w jakis stereotyp, facet jak kocha swoja kobiete nie gapi sie na inne,proste, autorko, on bedzie jeczal jeszcze zeby do ciebie wrocic, zobaczysz, wtedy daj mu porzadnego kopa w doope

Gość urabura
nie chce takiego psa na baby. Wystarczy, że jakas gówniara pokręci tyłkiem przed nim, a on przekreślił wszystko, nasze plany, plany na ślub, na przyszłość. Jakby nie miał mózgu, a kochał podobnpo ponad życie. Mam 30 lat, pewnie juz nikogo nie znajdę, wszyscy fajni faceci są dawno zajęci pewnie. Pewnie będę juz zawsze sama. Rozstania tak bardzo bolą

Gość glebokieprzemysleniaporaz2
to ja z \potrzebuję porady\ :D szczerze mówiąc, moim zdaniem, polata za nią i mu przejdzie.. wydaje mi się, że to chwilowa fascynacja.. ale szczerze mówiąc, jeśli wam się nie układało, to ona jest tylko pretekstem.. może był zmęczony, rutyna, przesyt.. ? chyba też mu musisz dać odpocząc od siebie, a po jakimś czasie, jak ochłoniecie ponownie powalczyć o to.. ja jestem pewna,że on jeszcze zachce..

Ble ble ble .... Ble ble ble Oczywiście ta sytuacja może być spowodowana że nieco mu się znudziłaś ale moim zdaniem to po prostu męski instynkt.My faceci jesteśmy tacy że chociaż byśmy mieli super laskę w łóżku to i tak jadąc samochodem obejrzymy się za jakąs skąpo ubraną laseczką.Męski kurewski instynkt :) A jeśli chcesz zrobić odpowiednie wrażenie na mężczyźnie to zacznij być nieco niedostępna i prowokująca. Coś w stylu wchodzisz do sypialni w super bieliźnie on podskakuje z radości a ty odwracasz się niego pupą że tak powiem ;) i mówisz że boli Cię brzuch po czym zasypiasz . Kiedy poczuje co traci zacznie Cię porządać faceci to zdobywcy.Jesteś jego dziewczną więc teoretycznie ma Cię na wyciągnięcie ręki przez co przestajesz być pociągająca chociażbys miała ucycenie jak marzenie ;pp

Gość urabura
Ja juz mu nie dam drugiej szansy. W poprzedni weekend planowaliśmy kogo na wesele zaprosimy a dwa dni temu powiedział, że kasia (która ma 18 lat prawie - bo osiemnastke będzie miała w wakacje) a mój były 30, zawróciła mu w głowie i chyba sie zakochał!!! Chciałam umrzeć, a teraz jest mi po prostu źle i cierpie i chyba to jeszcze nie dotarło do mnie co sie stało

Gość urabura
on nawet sie nie odezwał..

Pytanie tylko co jesteś w stanie zrobić ? Wiesz faceta nie upilnujesz ,a puki się tylko patrzy to niech sobie patrzy ..a ty się o to nie kwaś bo to nic nie da tylko podbudujesz jego ego. Tak samo jak on patrzy to ty możesz przecież się też patrzeć na innych facetów rozmawiać itp...co innego jak on się z nią umówi gdzieś po za na "przyjacielskie " piwko ..no to wtedy bądź czujna.