Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość urabura

Czy wyolbrzymiam czy coś jest nie TAK?

Polecane posty

Gość urabura
Ona wygląda tak - blondynka długie kręcone włosy, wielkie niebieskie oczy. Do niej ustawiają się kolejki facetów, zresztą stawia pierwsze kroki jako fotomodelka. Nie życzę jej źle, to facet mnie zawiódł, do niej nic nie mam, choć boli mnie gdy na nią patrzeę... najgorsze jest to, że zostawił mnie dla 18 latki, która go nie chciała. Później jeszcze zadzwonił do mnie i chciał wrócić... jak powiedziałam nie... to nie mówi mi nawet cześć na ulicy teraz jak mnie spotka.

Gość urabura
to rozstanie mnie zabolało i ta sytuacja męczy. Może powinnam wyjechać gdzieś, żeby się nie męczyć, nie patrzeć na niego, na nią.. tylko co.. ucieknę

Gość tak myślę.........
Może jakiś krótki wyjazd? Warto odpocząć, tego Ci życzę... jest sporo wyjazdów w czasie Wielkanocy, może jakieś last minute? Co do dalszych planów, to masz jeszcze czas na zastanowienie. Nie warto niszczyć życia zawodowego przez faceta. Ale może się okazać, że również dla Twojego zawodu warto wyjechać? Ja byłam pół roku na stypendium i to naprawdę otwiera oczy na wiele spraw... oczywiście mówię o wyjazdach do pracy w swoim zawodzie.

Gość pararaaam
naprawdę tego nie wymyśliłaś ? ciężko uwierzyć .... :o

Gość urabura
Dlaczego ciężko uwierzyc?