Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość urabura

Czy wyolbrzymiam czy coś jest nie TAK?

Polecane posty

Gość urabura
nie wiem jak mam żyć czy jako 30latka znajdę sobie kogoś? nie jestem raczej atrakcyjna

Gość Alehandro
twoj ostatni post jest odpowiedzią na pytanie dlaczego cie zostawił

Gość Alehandro
niemniej życze szczęścia

Gość urabura
W porównaniu do lalkowatych piękności rzeczywiście nie jestem atrakcyjna, a sadzisz że tylko takie maja patent na szczęscie? Patrząc po ludziach można odnieść wrażenie, że jest inaczej. Chyba każda samotna osoba ma w głębi serca nadzieje, że gdzies tam czeka ktoś... jakaś druga połowa...

Gość Alehandro
wiesz co , byłem przed chwilą w lidlu po śmietane i wiesz faktycznie to co piszesz jest słuszne. ludzie nie dobierają sie ładna-ładny brzydka-brzydki, to są wziązki mieszane. i widze że naprawde łande dziewczyny mają facetów cieple kluchy to widać po wyglądzie i rozmowie. więc pomijam sprawę wyglądu , chociaz nie wykluczam, co znacza znudzenie zwiazkiem i zauroczenie ładną laską. faceci przepadają za niewinnie wygladającymi pieknymi mlodymi laskami, bo to sie im kojarzy z niewinnością i czystością i to kreci go

Gość Alehandro
ja tez tak w glebi serca czekam , i czekam, i czekam i wiesz? ciagle jestem sam. od lat. to jest bardzo naiwne. moja rada jest taka zawiń rękawy i weź sprawe w swoje rece, bądź przy tym sprytna ale nie cwana. jak sama zaczniesz dzialac to ja alehandro gwarantuje ze szybciej bedziesz zbierać owoce swojej pracy niz jakbys nie robila nic

Gość urabura
Twoje słowa to jak nóż w plecy, ale dziękuję za szczerość. Taki ból jest gorszy niż fizyczny, nie wiem jak żyć. Jak on mógł to zrobić, planowalismy ślub listę gości, gdzie się odbędzie a on teraz biega za 18 latką.

Gość urabura
Oby tak było :) Tobie życzę dużo miłości i szczęścia :)

Gość germanistka86
Olej to!! Nie warto cierpieć przez kogoś takiego. Krótko nie jesteście razem i zbyt dużo o tym myślisz. Zrób coś dla siebie!!. On lata teraz za małolata i ma motylki w brzuchu, a Ty płaczesz. Nie warto!!!! Po za tym masz dopiero 30 lat, a nie już. Dopiero zaczynasz życie. Jeszcze wszystko przed Tobą! Uśmiechnij się, wyjdź do koleżanki, na spacer!!! Życie jest za krótkie, żeby być nieszczęśliwym!

Gość o mamusiu mojaaaaa
to że facet patrzy na ładna dziewczyne jest normalne. Ja też lubie sobie popatrzeć na przystojnych facetów, tylko kobiety potrafia obczajac facetów mniej ostentacyjnie. Zwróccie uwage jak oni oglądaja tv, często otwarte usta, mina kretyna i nic do nich nie dociera :D Facet jak sie skupi na jednej rzeczy to przepadł. Dlatego chyba kobiety odbieraja to tak boleśnie. Oczywiście facet który kocha bedzie sie starał ograniczyc takie gapienie, bardziej bedzie go interesowała partnerka. Niestety tylko Ty mozesz ocenić jak bardzo jest zainteresowany ta dziewczyną, a obiektywna raczej nie jesteś. Spróbuj znaleźć sobie też jakiś obiekt do gapienia, do facetów często dociera cos dopiero jak poczują to na własnej skórze.

Gość tak myślę.........
Przede wszystkim: nie myśl, że nikogo już nie znajdziesz. Może lepiej, że stało się to przed ślubem, a nie zdradził Cię po. To nie jest fajna sprawa, ale naprawdę, są jeszcze wolni faceci koło trzydziestki (a może poznasz odrobinę młodszego). Może czas, żebyś zrobiła coś dla siebie? Piszesz, że nie jesteś atrakcyjna, ale co to znaczy? Rysy twarzy można podkreślić odpowiednim makijażem, fryzurą. Jeżeli masz lekką nadwagę, to właśnie jest dobry czas, żebyś zapisała się na jakieś zajęcia. Graliście razem w siatkówkę, ale oprócz gry zawodowej, to zwykle nie jest sport, w czasie którego spala się najwięcej kalorii, spróbuj może czegoś innego, fitness działa cuda, polecam spinning. Przy okazji wypełnisz sobie czas, żeby nie myśleć o nim. Ja mam 29 lat i na koncie różne związki, ale najdłuższy 10 miesięcy i... no cóż, różnie bywa, ale staram się żyć dla siebie.

Gość urabura
Dziękuję za pozytywne słowa, muszę zacząć dbać o siebie. Mam jeszcze karnet Multisporta poprzegladam co jest ciekawego, zacznę od jutra! chodziłam kiedys na spinning i biegałam, miałam super sylwestkę.. chyba nie jest za późno by ją odzyskać... przyszedł na to czas... moze kiedys pożałuje swojej decyzji, ale ja juz nie będę dla niego.

Gość tak myślę.........
No właśnie... i bardzo dobrze... podobno czasem tak jest, że w związku zaniedbujemy pewne sprawy, a to błąd. Nie można przestać się starać być atrakcyjną dla swojego faceta - to się zawsze źle kończy. Ja z jednej strony żałuję, że moje związki się rozpadały, szczególnie jeden, na studiach, ale.. z drugiej strony nie byłabym tą osobą, którą teraz jestem, nie osiągnęłabym tyle, gdybym nadal była z tamtym facetem. Tobie też życzę takiego myślenia.

Gość urabura
Nawet nie wiesz jak bardzo mi pomogłaś.. dziękuję. Postanowiłam zrobić cos ze sobą.

Gość srali muchy bedzie wiosna.
znudzilas mu sie... dalas mu juz wszystko na tacy a teraz myslisz, ze on sie z toba ozeni... taaa

Gość urabura
nie ozeni, zerwał ze mną dla 18latki.

Gość urabura
Piszę, ponieważ zadzwonił wczoraj z płaczem, że mnie kocha że tamta go nie interesuje. Powiedziałam mu, że dla mnie to koniec a on mi powiedział, że jestem żałośną kreaurą. Po co on się w ogóle odzywał, jest mi tak bardzo źle. pomocy

Gość on tobą manipuluje, biedna
to on jest żałosny i jak w nazwie nicka :D przykre, że jest tylu manipulantów emocjonalnych. podjęłaś jedyną słuszną decyzję, kochana. ten typ się nie zmieni, nie ma szans. a Ty zasługujesz na szczęśliwe, spokojne życie. nie odzywaj się do niego teraz. on celowo cię wyzwał licząc na twoją reakcję (chciał wywiązać kłótnię, żeby się pokarmić twoimi emocjami). milczenie go zaboli najbardziej (uwierz, wiem co mówię!!)

Gość urabura
Ile towszystko potrwa, kiedy ten ból minie?

to zależy od tego, jak bardzo jesteś zaangażowana. będzie bolało i to bardzo, ale pewnego dnia zorientujesz się, że ból minął. i obudzisz się silniejsza i spokojna.

Gość alealealeale
dobrze zrobilas. jak ta laska ma 18lat, a twoj eks tyle co ty. to oni i tak razem nie beda. wroci wkrotce do ciebie, a ty mu pokaz gdzie raki zimuja. ja poznalam milosc swojego zycia majac 33lata :) poznalam faceta w moim wieku, kawalera. zakochalismy sie w sobie od pierwszego wejrzenia. ja jestem ladna i atrakcyjna.

Gość urabura
Wierzę w to, że jeszcze się zakocham choć teraz ból ściska serce, aż całe ciało boli. Cieszę się, że inni znajdują swoje drugie połówki, miłość jest piękna i zyczę jej każdemu... sobie również...

ja też Ci jej życzę. teraz w to nie wierzysz, ale kiedyś będziesz wdzięczna (sic) za tę znajomość. dzięki niej, nauczyłaś się, czego w swoim życiu nie chcesz. a to bardzo ważne- pozwoli Ci umiejętnie filtrować przyszłych kandydatów na partnerów. na razie potrzebujesz czasu dla siebie. musisz na nowo odrodzić się jako kobieta, poczuć, jaką wspaniałą jesteś osobą i jak wiele możesz ofiarować innym.

Gość urabura
najgorsze jest to.. i bardzo przykre, że wczoraj widzieliśmy się kiedy mnie mijał to udawał, że patrzy w druga stronę i nawet mi część nie powiedział

Gość urabura
najgorsze jest to.. i bardzo przykre, że wczoraj widzieliśmy się kiedy mnie mijał to udawał, że patrzy w druga stronę i nawet mi część nie powiedział

Gość urabura

Gość urabura

Gość o czym wy piszecie?
Przesyt w zwiazku, nuda? widac koles nie kocha autorki, gdy sie kocha to nie ma przesytu i nudy..............

Gość to opisz
tą 18 tkę z wyglądu?

Gość fgddgnar
Może przesadzasz i nie jest wcale taka ładna? jak wygląda ta laska?