Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mailnalina

czy sa tu kobiety ktore czuja sie oszukiwane przez swoich meżow??

Polecane posty

Gość mailnalina

jak w temacie nie ufam mojemu mezowi,teraz mowi ze jest w pracy ale nie wieze mu:( jesmy tylko po slubie cywilnym,mamy brac kosielny we wrzesniu jak myslicie skoro mu nie ufam i nie wierze ale baaaaardzo kocham,mam wziac ten slub kosielny?? jezeli sa tu jakies panie ktore nie ufaja swoim meza prosze o rozmowe

Gość mailnalina
ja juz nie wiem co robic..... mowil ze bedzie o 18 a jest juz 20:/ nawet glupiego sms nie napisze mam tego dosc,ja siedzer z dzieckiem sama w domu ciagle jak chce jechac do moich rodzicow to mowi ze po co,lepeij siedz w domu:(

Gość a co ty własnego mózgu
nie masz? :o to po co siedzisz w domu? jedź do rodziców na weekend, powiedz mu, ze ty siedziałaś sama wieczorami więc on też nie umrze spędzając samotny weekend.

Gość buhahah hahaha
Nie ufa i nie wierzy, ale pyta, czy ma brać ślub. Idiotka.

Gość zaraz zostaniesz zjechana
bo takie nieogarnięte ofiary losu jak ty wzbudzają agresję

Gość mailnalina
buhaha-latwo powiedziec... ja poprosru nie wiem co mam robic,co myslec.... tylko ze jak pojade na week bee sie zastanawiala co on robi w domu:( jezuu to takie bledna kolo.... jestem od niego uzalezniona to jest najgorsze

Gość mailnalina
poprostu przez to ze sie z nim zwiazalam odcialam sie od wszytskich moich znajomych i teraz zaotalam sama jak palec,a kiedy on mnie uziemil dzieckiem teraz ma pole do manewru moze i zostane zjechana ale ten kto nie byl w takiej sytuacji chuja wie

Gość takie tam duperele nic więcej
skoro tak baaaaardzo go kochasz powinnaś siedzieć sama w chacie i nie marudzić tylko laczki i obiad podać jak jaśnie pan do domu powrócić raczy :D jakaś taka głupawa jesteś, wcale mu się nie dziwię, że woli z tobą zbyt długo nie przebywać :)

Gość gkktt
to masz pecha i tyle:D

Gość mailnalina
widze ze tu zadne osoby ktore maja pojecie o zyciu sie nie wypowiedza no coz,

Gość cbcbcfhh
twój mąż właśnie jest u mnie bierze prysznic po upojnym wieczorze ze mną :D

Gość qaswqaswq
jakby mój mąż nie wrócił o 18 z pracy i nie napisał smsa dlaczego go nie ma to inaczej bym z num gadała

Gość takie tam duperele nic więcej
mamy pojęcie o życiu dlatego dobrze ci radzimy: PRZESTAŃ CZEKAĆ I SŁUŻYĆ Z MINĄ OFIARY LOSU

Gość mailnalina
tak czuje sie jak oafiara losu najgorsze jest to ze nie umiem tego zmienic

Moja droga, my właśnie mamy pojęcie o życiu. Nie jesteśmy durnymi idiotkami, których życie jest tak nudne, że uzależniają się od faceta. Nie zrywamy znajomości z przyjaciółmi dla faceta, żeby móc wisieć na nim 24 h na dobę jak bluszcz. Nie wiążemy się z kimś, kto nas nie szanuje i wraca do domu nie wtedy, kiedy obiecał. My dziecko planujemy i kochamy je, a nie nazywamy go "zabiegiem uziemienia nas przez męża" :O Siłą ci to dziecko zrobił, wariatko, czy co? I nie siedzimy jak głupie w domu, kiedy mąż ma ochotę wyjść gdzieś bez nas, tylko mamy swoje życie i swoje plany. A ty czujesz się z tym wszystkim beznadziejnie - i słusznie - ale będziesz tu pyskować, że każda, która ma lepiej "nie zna życia". Życie jest takie, jak je sobie układamy, moja droga. Więc rusz dupę i zmień coś, a nie wyżywaj się na forumowiczkach, które prowadzą NORMALNE ŻYCIE.

Gość mailnalina
ale wiem ze uzalanie sie tu nic nie da poprostu chcialam z kims pogadac,bo zajebiscie zle sie czuje

Zacznij od tego, że wyjedziesz sobie na parę dni do rodziców, skoro masz na to ochotę. Mężowi zostaw kartkę, gdzie jesteś, i tyle. Nie proś, nie pytaj o zgodę (WTF?), nie płaszcz się. Zajmij się sobą i dzieckiem. Gwarantuję, że mąż zacznie cię dostrzegać, bo teraz jesteś tylko nudnym dodatkiem do niego, a takimi się gardzi.

Gość mailnalina
ale ja czuje taki obowiazek ze nie moge zostaiwc mojego dziecka i gdzies sobie jechac. nawet nie mam z kim... ja tylko prosze o zrouzmienie,ciezko mi by bylo go zostawic on uzna ze nic zlego nie zorbil,ze przesadzam,ze on pracuje na nas i ja nie mam prawa jeczec....

Ale jak zostawić dziecko? O czym ty mówisz? Zabierasz dziecko do rodziców i jedziesz odpocząć. Co znaczy "nie mam z kim"? Towarzystwo do wyjazdu ci potrzebne, czy co, bo nie kumam?

I nie masz zostawiać męża, tylko pokazać mu, że jesteś kobietą, a nie nudnym, uwieszonym jego nogi bluszczem, rozumiesz? Teraz tylko go drażnisz!