Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Schwitzz

Są tu jakies eleganckie Panie w szpilkach?

Polecane posty

Ciekawe jak wyglada,ale tak w szczególach..:)mmm,szkoda ze go nie ma przy mnie

gładka i delikatna.. pachnąca i różowiutka.... pisałam że lubię skropić sie tam perfumą..? Jak dotykasz ją palcem czujesz jej ciepło...

Ty to potrafisz tak ubrac w slowa ze mi nie pozostaje nic tylko sie rozebrac:)

ja też to zrobię ... te spodnie mnie za bardzo uwierają. Czuję jej wilgoć więc szkoda to zmarnować..

zawsze serio.... trzeba dobrze zacząć ten wieczór. Napisz mi co zrobisz ze mną leżącą już bez spodni na chłodnej pościeli...

Nawet nie masz pojecia jak mi teraz zrobiłas smaka na Twoj soczek....juz go czuje na swoich wargach i jezyczku woow mmm mmm

...tak a ja czuję twój język między nogami... uwielbiam jak wkładasz go do mojej pipki i delikatnie jeździsz nim po ściankach.. hmmm... rozchylam nogi coraz szerzej ... jestem już cała twoja mmm...

Wybacz Ala,ale ja tez przepadam za tylkiem i Tym ciasnym Skarbem....nie zostawie go bez pieszczot...

Świetnie...uwielbiam jak się tak bawisz... Moje sutki naprzmiały, pirsi domagają się pieszczot... tak samo jak twój penis... czuje jaki robi się twardy. Wyjmij go proszę i czubeczkiem dotknij mojej muszelki...

twardy jest jak stal,strasznie nabrzmialy i tylko czeka jak wąż by sie gdzies gleboko wslizgnac...

więc pozwól mi go wziąć do buzi i lekko possać... teraz mój język będzie penetrował każdy centymetr twojego członka... rękoma delikatnie głaszczę twoje jajka.... hmmm one też są delikatne.... a w ustach czuję nabrzmiałe od krwi żyłki twojego penisa.... Ahhh... nie mogę... wkładam sobie palca zwilżonego w twoich ustach...

Kobieto-jak Ty w lozku jestes taka dobra jak w slowach to ja bym z Ciebie nie schodzil,to czuc w slowach ze jestes bardzo namietna...mmmmoj penis w Twoich ustach mmm

to nie schodź jeszcze...daj się ponieść... włóż go ta głęboko aż poczujesz opór....ruszaj ta miarowo byśmy mogli razem skończyć..... jeszcze tylko chwila... ...teraz już czuje jak sperma dopływa do twojego penisa ... on jest jeszcze twardszy... mmmmm....taaakkk....

Co z ta sperma zrobimy,owocem mojego podniecenia Twoja osobą,uwielbiam Cie Twoje cialo Twoje slowa Twoj jezyk na moich jajkach....na moim calym penisie..

Niech zostanie ....sama spłynie. Mi ona nie przeszkadza. Czuje podniecające mrowienie w środku.... Ja już po a ty? Potrzebujesz jeszcze?

Mysl ze jestes mezatka strasznie mnie kreci-zakazany owoc...mmm,maz wroci a Tu Twoja cipeczka taka wypieszczona przezemnie.... mmm sweeet...

tak, mnie też to podnieca ... lubię robić coś czego on by nie zaakceptował :) Uwielbiam jak inny pieści moje ciało..

tak przy okazji skad jestes?:)napewno Twoje paluszki pachna soczkami z Kwiatuszka daj mi je oblizac prosze,masz taka Boską cipeczke...zakocgalem sie w niej

Ależ proszę Państwa, dlaczego tak szybko skończyliście :D Ruchanko na maksa, wymaga nieco więcej "poświęcenia" :P Wymienność pozycji, te sprawy :P

z zachodniej części kraju znad Bałtyku... ..moje soki przesiąkły zapachem perfum..pamiętasz, to ten zapach który tak bardzo lubisz. Poliż moje palce swoim zwinnym językiem, delikatnie pogłaszcz po swoich ustach...

Ale ten zapach mnie przenika,jest taki podniecajacy ze znow po chwili jestem Gotow by moj penis mogl Ci sprawic rozkosz,Twoj cipeczka teraz bedzie mi sie snic -wiesz o tym....

koleżka - zbyt długo na siebie czekaliśmy.... z podnieceniem nie da się walczyć... pożądanie jest silniejsze....

Daj mi te śliczne stópki, moje dłonie robią Ci zajebisty masaż, mój języczek wykonuje zmysłowe ruchy wokół Twoich paluszków, pięknie jęczysz :P

o taaakk.... a jap o raz kolejny zataczam kółeczka na mojej łechtaczce... jest już tak nabrzmiała ale nadal odczuwam niesamowita przyjemność.. hhmmm....