Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

serwusTUnerwus

lubie porzadek a mieszkam z balaganiarzami chyba dostane na łeb

Polecane posty

ludzie mieszkam z tesciami a oni to chyba mogli by sprzatac raz w tyg ,tesciowa jak cos polozy np reklamowke z kapusta na szafe to moze lezec nawet tydzien tesc jak robi sobie chleb to nawet nie zetrze po sobie ,bylam tak wychowana ze porzadek w domu to podstawa dlatego mnie to denerwuje czasem az mi serducho wali ze zlosci ja nie moge patzrec na syf,niewiem czy jestem chora jakas psychicznie ze tak mnie bierze padaka jak widze syf czy jestem normalna?juz sama niewiem chyba pojde do psychologa niech mi zalagodzi te nerwy.

Gość jak sie zestarzejesz
to tez ci zacznie byc wszystko jedno

Gość Antonio de
do serwusTUnerwus a mąż ci dogadza seksualnie...?

Gość veoxii
Masz chyba jakas nerwice na tym punkcie. Serce ci wali jak widzisz balagan. Pewnie w dziecinstwie mama na ciebie krzyczala i tak zostal ci ten lek przed balaganem. Mieszkasz razem z tesciami, ze tak ci to przeszkadza?

nikt na mnie nie krzyczal w dziecinstwie ,porostu tak sie chowalam ze mielismy w domu porzadek nic tygodniami nielezalo gdzies ,wyra byly robione zaraz po wstaniu w zlewie tez nie bylo sterty naczyn

Gość veoxi
Ale sama powiedzialas, ze mama krzyczala jak byl balagan. I to sie przenioslo na ciebie. To troche dziwne, ze az tak cie denerwuje balagn u tesciow, ze az serce ci wali.

nie ze krzyczala tylko ciagle zwracala nam uwage i tak nas wychowala tak mamy zakodowane ze jak widze taki balagan to sie zdenerwuje .