Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość STOP GAPIENIU SIE!!

basen Warsza..... i gapiący się ratownicy :/ kto ma podobne wrażenie?

Polecane posty

Gość STOP GAPIENIU SIE!!

moim zdaniem to szowinizm i powinni ich wywalić! nie jestem jakaś przewrażliwiona, bo kolezanki pytałam i im też to przeszkadza. ja sie czuje jakbym była nago jak sie na mnie gapią chyba nie to jest ich pracą? nie jestem jakaś super laska, ale oni czuje że gapią mi na cycki, tyłek itp. masakra!! w dodatku kobiet ratowniczek to ja tsm chyba widziałam jedną albo dwie maksymalnie

Gość teele morelee
przecież laski po to chodzą na basen żeby podrywać ratowników, więc w czym rzecz?

Gość Aniula8899999999
idz do kierownika i zloz skarge

Gość ewrwerwer
pewnie ci zle idzie pływanie i dlatego się gapią.... :p Ja tez tak miałam, za kazdym razem jak wynurzałam się, to oddychałam jak parowóz... :p A z tymi cyckami- to chyba jestes nadmiernie rozerotyzowana. Kiedyś tez tak miałam.

Gość STOP GAPIENIU SIE!!
Ja chodze na basen nie po to :/ nie wiem co trzeba mieć w głowie by podrywać facetów będąc niemal nago przez to wszystko basen nie jest dla mnie przyjemnością :(

Gość STOP GAPIENIU SIE!!
erwer aleś dała tekst, jestes chyba kiepsko wykształcona, z małego miasta i lecisz na facetów którzy nie chcą cie! JAKBY PATRZYLI GDY PŁYWAM TO NIE MIAŁABYM NIC PRZECIWKO TEMU! muszą patrzeć do wody czy ktoś nie tonie, to zrozumiałe, ale problemem jest to,że oni sie gapią jak ide do basenu! i nie jestem przewrażliwiona bo inne koleżanki tez to zauważyły, im to przeszkadza, dobrze wiem na co sie gapią, bo sie przyjrzałam, ja byląm w wodzie, koleżanka wyszła a oni sie na nią lumpili jak pies na kiełbase