Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość totalniezrozpaczona23latka

10miesiecy minelo od rozstania a ja nadal sobie z tym nie poradzilam

Polecane posty

wiem ze to nienormalne,nie wiem co robic,na niczym sie nie moge skupic,chyba nie umiem nawet zerwac z nim kontaktu,on chyba sie napawa tym,to podnosi mu pewnie ego. 10miesiecy a ja nadal tkwie w tym samym punkcie.Dzis rozmawialismy i jakos cos do mnie dotarlo ze on naprawde mnie nie chce,ze juz nie patrzy na mnie jak na kobiete,ze chce innej,ze zamknal juz nasza historie. nie umiem sobie z tym wszystkim poradzic:( zerwal bo stwierdzil ze mnie nie kocha.Czuje sie do niczego.Czasem nie chce mi sie zyc,nic doslownie/ co robic?

Gość paw sie na pawa
a to sie chyba powinnas jego zapytac a nie poglebiac swoje paranoje na kaffe

nie mam praktycznie z kim o tym gadac,utknelam w martwym punkcie

Gość Antonio de
do totalniezrozpaczona23latka znajdziesz innego faceta który cię pokocha i zadowoli :)

to nie byl pierwszy,w ogole mi nie idzie w zwiazkach wiec tymbardziej to smutne,tu naprawde go pokochalam a on jednak sie rozmyslil po roku:(

Gość Antonio de
A który raz zostawił Cię facet...?

Gość Również zostawiona
Nie przejmuj się. Ja się rozeszłam z facetem prawie 6 lat temu i do dziś nie jest mi to całkiem obojętne, a dodam, że mam męża i dziecko, których kocham, ale jednak ta zadra tkwi. Codziennie przeglądam jego nk i analizuję wszystko. Chyba jestem psychiczna.

w sumie to chyba 4 mnie zostawilo :(

Gość Antonio de
do totalniezrozpaczona23latka a uprawiałaś z nimi seks...?

czy to wazne. tu nie chodzi o tych poprzednich bo to nie byly zwiazki jakies wartosciowe,tylko o tego ostatniego :( boje sie dnia kiedy pozna jakas dziewczyne :( chyba pekne z zazdrosci i zalu :(

Tez przez to przeszlam - taki stan trwal prawie 3 lata. On przez ten czas zdarzyl poznac inna, zrobic jej dziecko, po czym sie z nia roztsac. U mnie historia byla troche inna, bo to ja go zostawilam (w klotni) i po 2 tygodniach chcialam wrocic, on juz nie chcial... Wiem jak to boli.. Idz do ludzi. Znajdz sobie jakies zajecie (ja np. chodzilam na silownie i basen), wychodz czesto ze znajomymi, zapelniaj sobie czas jak mozesz! Ja teraz jestem juz mezatka, mam sliczna coreczke. A o nim... no coz, nadal czasem mysle, ale juz nie tak intensywnie i cieplo jak kiedys...

nie mam zabardzo z kim,nie mam ochoty,najchetniej siedzialabym w domu..nie cieszy mnie wychodzenie

Gość Antonio de
do -totalniezrozpaczona23latka zastanawiam się dlaczego Cię zostawił...czy nie było mu dobrze z Tobą w seksie...?

w dodatku przez to ze to on mnie rzucil spadla strasznie moja samoocena.jestem masochistka poprostu :(

Gość Antonio de
jak było z tym seksem... ?

nie raczej nie oto chodzilo. predzej podejrzewam ze znudzil go zwiazek,wiazanie sie z kims na powaznie,jak mu glupoty jeszcze w glowie.

Gość Antonio de
dlaczego uważasz że znudził go związek...?

1,5roku tylko,ale mieszkalismy razem. Bledem bylo szybkie zamieszkanie,mysle,ze przerazila go przyszlosc i obowiazki ,a mu w glowie glownie gry i koledzy byli...