Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .kaja.

Bol jajnika

Polecane posty

Gość .kaja.

Dziewczyny mam taki problem:od trzech msc.pare dni po okresie zaczyna mnie bardzo silnie bolec prawy jajnik,bol jest nie do wytrzymania,ale po dwoch dniach ustepuje pojawia sie dopiero pare dni po nastepnej miesiaczce.Miala tak ktoras,albo ma?Myslicie ze moze to byc bol zwiazany z owulacja?Doradzcie cos.

Gość .kaja.
nie mial tak nikt?

Gość .kaja.
podnosze

Gość agiew
Być może jest to ból związany z owulacją. Niestety nikt na forum nie jest w stanie tego stwierdzić. No niestety. Zacznij bliżej poznawać swoje ciało. Określaj poszczególne fazy cyklu np mierząc temperaturę i obserwując swój śluz. Jeśli nie potrafisz tego robić to mogę Ci polecić tester na ślinę. Ja używam afrodyty i u mnie jest ok. Może powinnaś udać się do lekarza?

Gość .kaja.
Właśnie chciałam sie umówic do lekarza,bo martwie sie ze to może być coś poważnego,tylko ze kazali mi dzwonić pod koniec kwietnia to mnie umówia na lipiec,tak to jest u nas w kraju.Myślałam ze może ktoś miał podobnie i był z tym u lekarza i może mi napisać co u niego zdiagnozowano,przynajmniej bym wiedziała na co się nastawiać.Martwi mnie to bo juz piąty dzień mnie boli ten jajnik,a zawsze po dwuch,góra trzech dniach ustępowało.Teraz mam 16 dzień cyklu,wiec myśle że już po owulacji,bo cykle mam 26-28 dniowe,sama juz nie wiem.

Gość .kaja.
W sumie to się dzisiaj zastanawiałam czy to na pewno jajnik,bo jak sie położe to później z bólu cieżko mi wstać,caly prawy dół mnie boli.Zastanawiałam sie nawet czy to nie czasem wyrostek robaczkowy,ale podobno przy wyrostku ma się gorączke,a ja nie mam.

Gość .kaja.
Chciałam iść do mojej lekarza do którego chodziłam całą ciaże,ale jest oblegany,wiec chyba bede go musiala zdradzić.