Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JazzPale

męczy mnie przeszłość sexualna mojej kobiety

Polecane posty

Gość JazzPale

Otóż jestem z dziewczyną dosyć krótko bo dopiero 2 miesiące, ale już między nami jest 'gorąco' , wspólne noce, sex, czułe słówka itp.. no generalnie niby zakochana para.. ale po prostu nie mogę o tym zapomnieć i pogodzić się z jej przeszłością.. za nim byliśmy parą, to flirtowaliśmy ze sobą dobre 3 miechy i mi opowiadała w tamtym okresie o swoich wcześniejszych akcjach, takich jak np: grupowy sex (miała jakiegoś kochanka, wzieła koleżanke która też miała kochanka i razem w 4 uprawiali sex), przygodne sexy jak wyjeżdzała nad morze albo do portugalii, spotykała się z kolegą tylko dla sexu, swój pierwszy raz miała w wieku 16 lat!! i to z kolegą... , sex z koleżanką no i generalnie już ma ponad 10 facetów na koncie a ma dopiero 24 lata no męczy mnie to tak mocno, że sobie nie zdajecie sprawy... nie moge się z tym pogodzić i najchętniej bym ją rzucił, ale nie mam żadnej innej kobiety.. a nie chce być sam i siłą rzeczy musze się trzymać jakby nie patrzeć z tym kurwikiem :/

Gość mireczkowata
żal mi ciebie...Mam nadzieje, ze laska przejrzy na oczy z kim jest i rzuci cie w diabły.

Gość polmfp3nm
hehe to sie Zaszczep na wenery;p ups juz za pozno;)

Gość tępy jesteś gościu
jednak faceci sa tęp[i niemiłosioernie :-O wymagasz by była nietknięta i dziwisz się że taka nie jest jednoczesnie spędzając z nią upojne noce po niecałych 2 mies. znajiomości :-O Ty się moze najpierw porządnie punkij w ten pusty łeb to moze coś zajarzysz zanim założysz kolejny idiotyczny temat :-O

Gość JazzPale
ja nie mówie, że laska ma być nie tknięta.. no ale jak laska ma tak bujną przeszłość jak ta moja obecne no to mnie to boli, bo jest to kurwik.. do tego zawsze istnieje ryzyko że lada moment mnie zostawi dla innego albo zacznie zdradzać, bo takie kobiety tak mają

Gość mireczkowata
a gdzie ja ją bronię?? Sypiasz z dziewczyną i nazywasz ją kurwikiem- to kim Ty jestes? Kurwiarzem i tyle.

Gość JazzPale
kurwiarzem? to moja 2 kobieta w zyciu... po drugie nie porownuj faceta do kobiety, bo nie od dzis wiadomo ze klucz ktory otwiera wiele zamków jest dobrym kluczem, natomiast zamek ktory mozna otworzyc wieloma kluczami jest do dupy

Gość mireczkowata
co z tego, że druga kobieta? Nazywasz ją kurwikiem a jednocześnie z nia sypiasz- czyli jesteś kurwiarzem. A stisując różne kryteria do kobiet i mężczyzn jesteś dodatkowo hipokrytą. Czyli kurwiarz hipokryta- najgorszy gatunek faceta. Osobiscie się takimi brzydzę- dlatego mam nadzieję, ze ta dziewczyna szybko przejrzy na oczy:)

i tu cie boli :D Ze nie jesteś jednak dobrym kluczem :D:D:D

Gość dadam slodowy
z pelna premedytacja pchales sie w kurestwo a teraz sie zalisz :O chlopie rece opadaja :P

Gość dobre sobie dobre
Nie jesteś wcale lepszy od niej kurwiarzu. Tak ci się tylko wydaje.

Gość SmJ
Tylko, że kobieta to nie zamek, a mężczyzna to nie klucz. A poza tym doświadczenie seksualne to sprawa indywidualna, jeżeli nie powiększa liczby swoich kochanków będąc z Tobą, to ja nie wiem co Cię tam może boleć. Chyba, że boisz się po prostu, że nie sprostasz jej wymaganiom. I myśląc, że kobieta powinna być niedoświadczona, a najlepiej dziewica, jesteś sto lat za murzynami. Mam nadzieję, że dziewczyna w końcu przejrzy na oczy i kopnie Cię w tyłek.

Gość Justyna naturalna blondyna
Ty się chłopcze ciesz, że masz doświadczoną nauczycielkę :D

Gość Odpowiedź:
Przecież wiążąc się z nią wiedziałeś o jej przeszłości? Totalne zakłamanie - sam sobie podziękuj. A! - i przebadaj pod kątem chorób.

Gość tępy jesteś gościu
do tego zawsze istnieje ryzyko że lada moment mnie zostawi dla innego albo zacznie zdradzać, bo takie kobiety tak mają i o tym właśnie piszę

Gość dobre sobie dobre
"najchętniej bym ją rzucił, ale nie mam żadnej innej kobiety.. a nie chce być sam i siłą rzeczy musze się trzymać jakby nie patrzeć z tym k**wikiem " Dla mnie to zdanie mówi wszystko co trzeba o autorze.

Gość Uroczy Roman
Jeśli dobrze, ssie kutasa i połyka to można przymknąć oczy. Potem zawsze możesz wyrzucić.

trzeba docenic dziewczyne za szczerość.. chodz z drugiej strony laska ma z glowa skoro przyznała sie do takich rzeczy, suma sumarum nie pasujecie do siebie..dziewczyna widac lubi seks ma duze potrzeby z taka przeszloscia nie da sie zbudowac czegos trwalego tylko nierozumiem po co ja wyzywasz zostaw ja i tyle

Gość szesc i pol
GOSCIU, JESTES ZALOSNY I WCALE NIE LEPSZY OD NIEJ, JESLI W OGOLE TO, CO OPOWIADALA O SWOICH PRZYGODACH SEKSUALNYCH TO PRAWDA. Przeczytaj samego siebie i miej pretensje do siebie, nie do niej. Jesli nie koloryzowala, to doskonale wiedziales w co sie pakujesz i zal mozesz miec tylko do samego siebie, a nie do niej, bo ona byla wobec Ciebie szczera, a to |Ty ukrywasz to, co Ci lezy na watrobie ze strachu przed samotnoscia. Wiesz, jest stare powiedzenie- darowanemu koniowi nie zaglada sie w zeby. Ale chyba jestes za glupi na to, by je zrozumiec. Zycze Ci goraco, zeby Twoja laska zostawila Cie tak szybko, jak to mozliwe. Z was dwojga to ona jest ta lepsza strona. Szkoda jej czasu i zaangazowania na takie scierwo jak ty.

Gość żonkoś18lat
Strzel se w łeb cepie

No chyba nie robi tego wszystkiego jak już jesteście razem? Może boisz się, ze skoro ma takie doświadczenie to Ty na tym tle wypadniesz bledziutko?:)

Gość SmJ
odniesRecedogory Po kiego się odzywasz, niemoto jedna? Te kobiety przynajmniej wiedzą co to seks. A Ty sam przed chwilą pisałeś, że masz 22 lata, jesteś brzydki, niski, chujowy i nie masz pracy. Chcesz się dowartościować? I tak Ci to nic nie pomoże, piłkarzyku na emeryturze.

Gość hmkh
ja sie nie dziwie,ze jest zniesmaczony. tez bym nie czuła sie komforowo wiedzą,iż chłopak z którym się spotykam miał przedemną harem. :/ dlatego uwazam, ze informacje o swoim zyciu sexualnym nalezy zachowac tylko i wylacznie dla siebie jakiekolwiek by ono nie bylo ;)

Gość Ciocia dobra rada xx
"swój pierwszy raz miała w wieku 16 lat!! i to z kolegą... , sex z koleżanką" Czy wszyscy Polacy sa po tych samych pieniadzach? Toc glupi autor jak but.

Gość AutorTegoTematu
przypominamy :)

jestes niepewny swojej meskosci/obawiasz sie porownacn (to z niskiej samooceny ) i stad problem;/ i bedzie sie nasilal niestety;/