Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolka fasolka222

a takie pytanie z rana,o

Polecane posty

Gość lolka fasolka222

troche sie zastanawiam w sumie nie wiem po co bo to i tak malo wazne,no ale.W skrocie napisze,ze bylam z kims jakis czas temu-maly romans,ze to tak nazwe-obecnie wrocilam do swojego ex i jestesmy razem ponad 3 miesiace od rozstania.Na dniach pojawic sie w tej samej miescinie gdzie teraz mieszkam ten chlopak z ktorym mialamromans,nawet prawdopodobne,ze razem z nami zamieszka na kilka dni,co srednio mi pasuje.Wczoraj pisalismy i napisalam mu,ze wybieram sie na randke,to od razu ptania,jaka randke,czy wciaz jestem z P.czy nie jestesmy juz razem,pytal i pytal,a ja z ta randka to zartowalam tylko.I tak sie zastanawiam,o co mu chodzilo,ze taki ciekawski...w koncu nie jego sprawa.Czy wciaz cos tam czuje do mnie,czy boi sie,ze bede go chciala podrywac jak sie tu zjawi?? heh,juz nie wiem co mam myslec.Ogolnie obojetny mi jest,ale ciekawosc pozostala.Razem byc nie bedziemy z przyczyn wiadomych dla nas-nie istotne juz.I tak sobie mysle,jak ja sie bede czula jka on tu bedzie tak blisko..Hmmm...glupia sytuacja,wolalabym go nie spotykac,ale zycie.To sadzicie o tym ?Czy nic nie sadzicie?

Gość Czytanie boli
Sądzę, że nikt tego nie przeczytał w całości, bo Twój styl pisania męczy oczy, jest nieskładny. Sama przeczytałam kilka pierwszych linijek i zrezygnowałam, bo nie mam zamiaru się męczyć zastanawiając się co Ty właściwie napisałaś. Mimo wszystko mam nadzieję, że Twoje problemy się rozwiążą.