Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mbmbmb

Odstraszają was kobiety z rozstępami?

Polecane posty

Gość mbmbmb

Czy facet może się podniecić jeżeli partnerka ma widoczne rozstępy na piersiach i tyłku? Czy to bardzo wam przeszkadza?

mojego odstraszaja inteligentne kobiety a czy ma rozstepy czy nie to juz drugorzedna sprawa

Gość żonkoś18lat
Nie przeszkadza. Rozstępy to normalna rzecz tak jak cellulit. To całkowicie naturalne dla ludzkiego ciała i na pewno nie można tego rozpatrywać w kategoriach atrakcyjności fizycznej. To głupie baby jeszcze głupszym babom wkręciły, że to nie jest normą. Tymczasem w okresie dojrzewania pojawiają się zarówno rozstępy jak i cellulit. Niewielki procent kobiet tego nie ma. Te o bardziej męskiej budowie ciała zazwyczaj, czyli mniej atrakcyjne dla facetów.

Gość mbmbmb
Rozstępy sa okropne, ja swoich zaakceptować nie moge dlatego nie wyobrazam sobie intymności z mężczyzną. Czuję sie przez to nieatrakcyjna, boje się bliższych relacji z mężczyznami.

Gość dfdfdgfhgjgh
ja mam 27 i nie mam ani cellulitu ani rostepow, cale zycia bylam szczupkla i nie rodzilam wiec nie piszcie ze kazdy ma

Gość a co to są rozstępy?
Najwiekszy problem z tym mają...kobiety

Gość dfdfdgfhgjgh
aha i nie mam meskiej budowy tylko wlasnie typowo kobiecą :O

Gość gwoli wyjasnienia...
a mnie odstrasza jak facetowi wlosy na nosie albo w nosie rosna (sic!)

Gość eeeeeeeeeeeeeeefacet.pl
a co to te rozstępy?

Gość Czytanie boli
dfdfdgfhgjgh --- przecież nikt nie napisał, że wszyscy mają rozstępy i cellulit, tylko że większość.

Gość mam rozstępy i cellulit
mnie nie ;) a i mojemu mężowi też nie :D a wystarczy się trochę opalić, samoopolacz jest super i prawie są nie widoczne ... zresztą można zawsze założyć do łóżka króciutką tiulową lub koronkową współprzezroczstą koszulkę ... roztępy i cellulit przykryje, a co najponętniejsze jeszcze podreśli :D a i pikanterii ciut doda ;)

Gość cellulit i rozstepy lapie sie
najczesciej przy dorastania, w wieku nastoletnim oraz powiekszaja sie przy ciazy, wiec maja je w wiekszosci juz nastolatki chudosc czy grubpsc ma z tym niewiele wspolnego, kobiet o delikatniejszej skory maja je czesciej

spójrzcie sobie na ludzi na basenie - większość kobiet jednak nie ma rozstępów. więc się nie pocieszajcie, że "prawie każda ma" 🖐️ moja mama nawet po ciąży nie miała 🖐️ no ale przytyła 10 kg, a nie roztyła się z obżarstwa jak niektóre 🖐️

Gość bylenie
a zaba znowu naskakuje na kobiety z tęsknoty do posiadania penisa inne kobiety mogą jej go zabrać wiec włazi na kazdy temat atakować konkurencje ale masz kompleksy dzieffcinko

Gość mam nadzieje ze to pytanie
retoryczne bez koniecznosci odpowiadania na nie :)

"a zaba znowu naskakuje na kobiety z tęsknoty do posiadania penisa spadaj raszplo :classic_cool:🖐️ idź lepiej policzyć swoje rozstępy :classic_cool:

Gość mbmbmb
U mnie to nie działa, jak się opalę to dopiero rozstepy stają się widoczne. Jakoś na ulicy czy plaży nie widzę takich osób, u mnie nie są wynikiem nadwagi czy ciąży bo pojawiły sie w okresie dojrzewania.

Gość mbmbmb
U mnie to nie działa, jak się opalę to dopiero rozstepy stają się widoczne. Jakoś na ulicy czy plaży nie widzę takich osób, u mnie nie są wynikiem nadwagi czy ciąży bo pojawiły sie w okresie dojrzewania.

Gość bylenie
żabciu :) zawsze miej nadzieję, że któreś pięknej nocy Ci penis urośnie, wtedy będziesz go miała na własność i wreszcie odpoczniesz od walki o penisa z wyimaginowanymi przeciwniczkami, czyli z całą kobiecą populacją.

Gość wild night
"spójrzcie sobie na ludzi na basenie - większość kobiet jednak nie ma rozstępów." a ja wręcz przeciwnie, widzę, że większość ma.

Gość Justyna naturalna blondyna
"Czy facet może się podniecić jeżeli partnerka ma widoczne rozstępy na piersiach i tyłku?" A jeśli ma je także na plecach, brzuchu, kolanach, wewnętrznej i zewnętrznej części ud i rękach?

Gość mbmbmb
Mam też na boczkach, dole pleców, prawie całych udach i łydkach, poza tym blizny na brzuchu. Wygrałam w tej konkurencji :(

Nie, bo nie masz na rękach :P

Gość Ja mam i mój nie ma z tym
na biodrach,po dwa ale sporo widoczne i na biuście,zostały po odchudzaniu i wiecie co słyszę od narzeczonego? Nie miał pojęcia czym są rozstępy,ma ważniejsze sprawy na głowie ;) Spytał mnie pewnego dnia co to za seksowne srebrne kreseczki :) :) :) Mam wielu znajomych facetów i nie raz nie dwa słyszałam jak śmieją się z kobiet przejmujących się tymi głupotami. Nie oszukujmy się,zdejmiemy stanik,czy staniemy w czymś seksownym przed facetem to widzi nas, w głowie ma już seks z nami i co "im zrobimy",a nie rozstępy ;)

Gość mbmbmb
U mnie to nie sa 2 rozstępy ale cała masa, gdyby je policzyc to wyszłoby kilkaset na całym ciele, nie są malutkie tylko długie i szerokie. Te na biuście to są tak długie że je widac nawet przy założonym staniku. Wstydze się nawet u lekarza rozebrac się do badania.

Widać, że to Ty masz z tym problem, a nie faceci. Jeśli Ci to tak bardzo przeszkadza, są sposoby na choć cześciową likwidację typu kremy, peeling. I oczywiście laser.

Gość Magic Marc
Odstraszają, ale nie dlatego że rozstępy są szpetne, ale dlatego, że przypominają iż ta kobieta urodziła dziecko innemu facetowi. Rozstępy da się leczyć

Gość wyzbyłam się kompleksów
Jestem przerażona po przeczytaniu niektórych komentarzy. Na basenie nie widać kobiet z rozstępami bo po prostu nie chodzą na basen ja nie chodziłam przez wiele lat. No i co z tego ze urodziłam dziecko innemu facetowi?? Mój facet zmarł to oznacza ze do końca zycia jestem skreślona bo urodziłam nam dziecko? Jestem atrakcyjną kobieta, zgrabną, inteligentną i jestem adorowana przez wielu mężczyzn (oczywiście nie wiedza że na brzuchu mam rozstępy po ciąży ) Mam teraz przystojnego, młodego, inteligentnego kochanka i partnera życiowego i może nie są dla niego te moje rozstępy atrakcyjne jednak najwyraźniej mu to nie przeszkadza aby mnie pragnąć. Mamy cudowny sex od dwóch lat :) Chciałam jeszcze dodać , że bardzo dbałam o siebie w ciąży jednak to nic nie pomogło taki mój urok . ;)