Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaaaaaala

POMOOOOOOOOOCY

Polecane posty

Gość aaaaaaaaaaaaala

Cześć wszystkim Ostatnio leczyłam się z trądziku, miałam go troszkę na plecach i dekolcie, na buzi niestety tez. Na plecach zostały mi gdzieniegdzie jakies drobne ślady. Mam teraz dosyć przesuszoną skórę. Ostatnio uzywałam oliwki bambino, ale nie dała ona praktycznie zadnych efektów. Jakie polecacie kosmetyki, do takiej skóry, które poprawiłyby jej wygląd i dobrze ją nawilżyły? Oprócz oliwek używałam tez wielu balsamów, kremów, ale zazwyczaj efekty były tragiczne, bo zapychały skórę i w efekcie znowu pojawiały sie krostki. Teraz zostało mi jeszcze kilka na dekolcie, bo posmarowałam sie kolejnym kremem, licząc na jakaś poprawę. Jeżeli chodzi o twarz, to mam strasznie zmęczoną, szarą i wysuszoną skóre. Do tej pory używałam podkładu, ale zrezygnowałam z niego chwilowo, przerzucając sie na sam puder, bo sądziłam, ze to ten nieszczęsny podkład powodował pogorszenie sie cery. Uzywalam kremów nawilzających, matujących, do cery problemowej - żadnej poprawy ;c Juz nie wiem czym mam sie smarowac zeby nie spowodowac kolejnych problemów, niesmarowanie sie niczym też chyba nie wchodzi w gre ;c Kochane, prosze o porade! (aa, zapomniałam dodać, mam 19 lat )

Gość dobre sobie dobre
Ja używam La Roche Posay, Effaclar K na noc, choć z tego co czytałam to spore ryzyko, bo różnie skóra na niego reaguje. U mnie była b. duża poprawa. Wracałam do niego jak znów mnie wysypywało co jakiś czas. Właśnie mi się kończy i znów kupię. Na dzień pod podklad mam Eucerin, Dermopurifyer. Jedyny krem matujący, który równocześnie nawilża. Uratował mnie kiedy przesuszyłam twarz nietrafionym podkładem. Doprowadził skórę do równowagi.

Gość aaaaaaaaaaaaala
chyba sie skuszę na ten krem, mam nadzieje,ze pomoże;d

Gość familijna :)
poczytaj o oleju kokosowym.

Gość aaaaaaaaaaaaala
okej! dzięki ;)