Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Whitee

dylematy

Polecane posty

Hej. słuchajcie dziewczyny kochane, moj cyk ma 28 dni miesiaczkuje regularnie , jednak tym razem nie mam objawow miesiaczkowych praktycznie zadnych dzisiaj powinnam dostac okres a tu nic bialy sluz i temp 37,2. Dodam że faktycznie wspolzylam z chlopakiem jakies niecale 3 tyg temu i niby uzywalismy prezerwatywy ale chwile kochalismy sie bez. Mam mieszane uczucia co wy o tym myslicie?

"co wy o tym myslicie?" Myślicie, że opóźnienie miesiączki do dwóch tygodni jest zupełnie normalne.

Gość to jest nicccc
to zrób test a co my mamy myslec?????:O

Gość kaska 300
zrob test. A bialy sluz takze jest przed @.

jutro zrobie, a tak swoja droga ktoras z was stara sie o dziecko? :)

Gość kaska 300
ja od tego miesiaca zaczne

no i nie zrobiłam tego testu ;/ chyba strach mnie sparaliżował . A okresu jak nie bylo tak nie ma ;/ mam caly czas ten bialy sluz i bolace ogromnie piersi przy dotyku na tym koniec. kaska 300 Trzymam za Ciebie kciuki !! oby się udało :)

Gość kaska300
raze zrobic ci test :). I tak cie to nie ominie

niby nie ominie ale wiesz jak to jest :) to Twoje pierwsze starania o maluszka?

Gość kaska300
tak,pierwsze. Z tym.ze raz bylam w ciazy (nie planowanej),ale niestety doszlo do poronienia. A twoje tez pierwsze?

Pierwsze dlatego boje sie rozczarowania ;/ Ehh mam nadzieje ze teraz Ci sie uda bez problemu wszystko i ten rok bedzie dla nas owocny :)

tez ostatnio bardzo balam sie, ze jestem w ciazy poniewaz gumka nam sie zsunela. zwlekalam ze zrobieniem testu ciazowego no ale w koncu musialam zrobic.. zrobilam dwa roznej firmy, wyszly negatywne i wszystkie nerwy mi odpuscily :) tego samego dnia dostalam okres. reasumujac stres potrafi bardzo opoznic miesiaczke.

Gość kaska300
whitee,na pewno sie uda :). 3mam kciuki. Zrob tescik i napisz jak wyszedl :)

kaska 300, dzisiaj kupie i jutro od rana zrobię ciekawe co pokaże :) Napisze na pewno :) I nie dziękuję :D

Gość kaska300
no napisz,napisz :). Trzymam kciuki,zeby byly 2 kreski

Moj test musi chyba poczekac na inna okazje ;/ budze sie a tu okres :(( kaska300, trzymam kciuki teraz za Ciebie :)

Gość kaska300
whitee,przykro mi. Ale zaczal sie nowy cykl,a to oznacza kolejne szanse :). Glowa do gory. :). Ja za ciebie takze 3mam kciuki :)

masz racje ale juz myslalam ze bedzie dobrze :( z tego wszystkiego pomylam wszystkie okna drugi raz i posprzatalam w domu. a teraz siedze sama bo mezczyzna nie ma czasu dla mnie ;/ wrrr zaczynam miec gorsze dni chyba ;/

Gość kaska300
nie martw sie,na pewno bedzie dobrze i juz niedlugo zobaczysz 2 kreseczki :)

teraz czekam na Ciebie :) ale starac sie bede dalej. Co u Ciebie?

Gość kaska300
ah,nienajlepiej. Dzis 10dc,a staranka byly od 7dc,ale jutro moj kochany na tydzien wyjezdza,takze dni plodne przepadna nam.

to gorsza passa widze nie tylko u mnie nadeszla. mi tez przepadnie ten cykl zwlaszcza ze mamy problem z porozumieniem sie. ale nie ma co sie lamac :)

Gość kaska300
chyba,ze moze mi sie uda,bo 2 dni po chyba owu byla . Ah,sama nie wiem . Poczekam sobie spokojnie do @ i za ciebie trzymam kciuki .

heh dzieki :) ja juz sie nie nastawiam bo pozniej tylko rozzczarowanie, ale probowac bede dalej na spokojnie :) predzej czy pozniej nam sie uda :)) skąd jestes wgl ?

Gość kaska300
na pewno sie uda. A jestem z Bydgoszczy

mialam taki ciezki week ze zapomnialam kompletnie sie tu odezwac. Jak Ci idzie staranie sie? trenujecie? ja mam od wczoraj owulacje i dzisiaj zaczynamy szalec, zobaczymy co z tego wyjdzie :)) Buziak

Gość kaska300
hej,zagladasz tu czasem? Ja nie mialam neta. U mnie ok. Czekam na @,ale mam nadzieje,ze nie nadejdzie. Mam dostac za min. 2 dni. A jak u ciebie?

Tak zagladam :) tylko mialam duzo pracy w tygodniu i sie zagapilam. I co dostałaś @ ? My cały czas kombinujemy ale a powinnam dostac teraz jakos 22 więc zobaczymy co i jak :) ale nie nastawiam sie wole niespodzianke :) a u Ciebie co tam ?