Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiel

powrurzymy za darmo

Polecane posty

Kochana loijentko my tu caly czas jestesmy, pszed osiemntasto znikniemy na jake dwie godzinki. Dawaj co chcesz wiedziec o pszyszlosci, to ci powiemy.

Gość OOOOOOO fajnie!!!
bo pojawili się POLONISCI z kafetełe i zabawa się zaczyna hahahaha!!!!!

Oj slowniku tera ty czepiasz sie szczeguluw. Bralysmy slownik, spisywalysmy slowa, ale to za dlugo schodzi, ludzie nas rozumio I to sie liczy, kto ma byc naszym idolem ten bendzie I z blendami. Pozdrawiam cie slowniku, milo ze zajrzales.

Damo my nie potsazebujemy rzadnych sprzentuw zeby wam wrurzyc, calo wiedze mamy we glowie. Poprostu muwimy to co czojemy. Taki obras nam sie pszetstawia we glowach I to szy bko zapisojemy tu.

Fiel jesteś fantastyczna , szkoda że mężatka bo bym chyba głowę stracił dla Ciebie :D

A co josz idziesz lasaiczko? Czemu sie rzegnasz?

Kobylaczku gdybym ja nie miala menza to bylabuym Twojo zono. Ale mam dobro wiesc, ta druga fiel co razem piszemy ona nie ma jeszcze menza, to jest jej nazeczony, ale wjesz dzis jest jutro nie jest, mozesz jej go odbic. Podaj rok to ci powrurzymy. :-*

Podajemy nomery na. Durzy lotek 4 11 17 33 38 48

Gość nastolatkamama
13.02.1987.czekam na wróżbę :)

Wszystko już wiem , kobiety lubią mieć mężczyzn przy sobie a ja jestem ciągle w podróży . Za kilka dni wyjeżdżam na cały miesiąc i kto mnie takiego zechce ? No powiedz Fiel ?

W poprzednim zyciu bylas psem mamo, tera monz wroci ze delegacji zwiezie kase i nie tylko , a ty z rozpaczy to przepijesz, za tydzien bendziesz mlodsza a dzieci starsze, i popadniesz w alkoholizm ale na kafeteri bendziesz siedziala

Kobylaczku my na Ciebie poczekamy, nawet jakby mnialo to trwwac rok. Wierz ze jestes wyjontkowy, tylko czemu ukrywasz swuj wiek? Morze jestes joz stary I chcesz nas gdzies wywiesc I udajesz malego Wojtosia? Powiec chociasz jak masz na imie. Kocham cie, elfi2 (jak bendziesz w delegaturze to najwyrzej znajde se zastempczego, ale jak wrucisz to bende z tobo)

Gość nastolatkamama
Kurza twarz i wyszło szydło z worka:( Niech On tylko przyjedzie ,to będzie warzenie jajek:D

My tako lagodno wersje ci podalym o tym menzu bo jak bys wiedziala calo prawde to z parteru z okna bys zeskoczyla

Hej ramt a my zara do domu idziemy ale pozniej bendziem

ej mam prośbę: jak mnie tu jeszcze raz zobaczycie po 22, to każcie mi wyłączyć laptopa, bo się dziś nie wyspałam przez kafeterię :(

Twoje pieniondze so tera we sklepie z damsko odzierzo. Zapytaj mame we jakiej firmie chodzila?

Gość nastolatkamama
sweetie🖐️ ramtata🖐️ Fiel nie oszczędzaj mnie,powiedz całą prawdę

To my bendziemy was dzis pokoleji klazc do luszka.

To my bendziemy was dzis pokoleji klazc do luszka.

Nastolatko nie powinnas wiedziec co twuj monz tam wyprawia. Kobylaczku, odwrotnie czyli co? Jestes mlody czy jek?