Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiel

powrurzymy za darmo

Polecane posty

Nie lapie joe- jak by Ci to powjedziec, ile wazysz sama wiesz I najgorsze jest to, ze dojdzie ci jeszcze polowa wagi w ciongu 7 lat, I na nic bendo Twoje diety, nie schodniesz, wienc nie marnoj czasu I zryj co popadnie. Z milosci jak z jedzeniem, bendzie durzo miensa, ale szybko je strawisz. Jedno ci utknie w. Brzuchiu I narodzi sie z tego maly kiebabik. Kasy ci mna pieluchi bendzie braklo, ale zjawi sie jakis jelen ze wsi co cie zaakceptoje, poutrzymoje przes miesionc, zrobi drugie dziecko I ucieknie. Popadniesz w dlugi, alkocholizm. A dalej to joz szarosc.

Kobylaczku jak znikniemy z kafe to dalej bendziemy, ale na zywo z telewizora, bedziemy o Tobie muwic. Jestes naszym kochankem, wienc bendziemy Cie utszymywac. O to sie nie buj.

***sweetie*** ja naprawde nie wymagam od Ciebie kultury, po Twoim slownictwie jak bluzgalas wczesniej Fiel.(myslalam sobie ubogie slownictwo i teksty na poziomie dzieci z ulicy).łacina gonila łacinę, intelektualnie jesteś na poziomie fiel, no coz ale czego sie spodziewac po 21 latce..masz jeszcze nasrane w glowce

Mam jeszcze wizje co do poniedzialkowej damy klozetowej. Widze daleko podruz, tak kochana, twoje marzenia sie spelnio, poznasz we polsce sponsora, ten wywoiezie cie do francji I tam cie pogwalci. Ty bendziesz sie cieszyla z radosxci. Po wszystkim wywali cie na ulice. Widze tez jak grzebiesz we smietniku I tam poznajesz swojo milosc. Pszetrwacie razem asz do smierci, zamieszkacie miendzy wagonami I tam wychowacie dziecko ze gwaltu I kilka swoich. Umrzecie jako boedaki, zebraki.

Ha ha Fiel , masz ruch w interesie , zostaw tę pracę e sklepie .Ja też mojej mam dosyc.Raz na tydzień jestem w domu .

Gość Ciocia dobra rada xx
Niektorzy to maja nie za duzo w tych glowach.

Mleczko do kawy- podejrzewam, ze jestes jeszcze mloda, wienc. Wszystko pszed tobo. Powinnas zajonc sie nauko, bo jak nie to nie zdasz matory. Zappomnij o wakacjach, zamiast na plarzy bendziesz sie pszygotowywac do poprawki. W milosci kepsko, ze wzglendu na tusze. Powinnaas zrucic pare kilo do 2021, a jak nie to zostaniesz staro panno. Poza ty ten rok, bendzie zlym rokiem dla ciebie. Same niepowodzenia, zeby tego uniknonc siec w domu.

Kobylak, wlasnie myslimy nad rzoceniem tej ro boty, bo gwiazdom z telewizora nie postoi pracowac we sklepie. A ty ciongle w delegaturze jestes? nie poniedzialek, dobrze ze pracojesz z takimi tlumokami co czytac noie umno, bo tak to by zobaczyli jako prostaczko jestes.

Nie poniedzialek ja sie Ciebieidiotko pytam skad Ty wzielas to ze ja mam dziecko??? ale jestes zbyt durna by sie przyznac ze to sobie wymyslilas!!! Nasrane to masz ty lachociagu. tyle w temacie. zegnam

nie warto zebys wiedziala... ja nie wiem po co ona tu przylazi i wypisuje:) co za element!! chyba lekow nie wziela.

Gość to może mi, jestem facetem
Jacek, 1980r. 185cm 78kg

fiel nie produkuj sie bo Ci tipsy odpadna nie jestem prostaczka tylko, widac to po slownictwie i lacinie, nie musisz udawac, pisząc normalnie tez robisz blędy wię co za roznica?...i nie dziwie sie ze plebs pracuje w sklepie....nisko sie cenisz widze

Jacku masz niedowagie tera jak bendo wiatry to sie polamniesz...w milosci bez zmian, zdrowie tako jako, a pieniedzy jak nie bylo tak nie benndzie

Gość to może mi, jestem facetem
ale ja mam kasę, :-) obiecuję przytyć 10 kg, może być 10 czy więcej???

Gowno w dupie poniedzialku bendziesz zatwardzenie mniala

Poniedzialku nam nie odpadno bo my mamy naturalne tipsy. A ty jake masz I na jaki kolor lubisz malowac?

Fiel - to teraz ja ci powróżę - widzę ,ze jestes przy kości , musisz sie wziaść za siebie bo wyglądasz staro, wyrzywając się na kimś nie będzie Ci lepiej skorzystaj z rad psychologa. Uważaj w najbliższych dniach znajdziesz sie w zakładzie psychiatrycznym bo nie radzisz sobie sama ze sob!. Najbliżsi sie odsuneli od Ciebie . nigdy nie znajdziesz faceta ktory Cie pokocha. i Podsumowujac niczego nie osiągniesz. a jesli chodzi o mnie ja ważę 50 kg.. nigdy nie doprowadze sie do takiego stanu jak Ty. i znam swoja wartosc i z tego co widze nie umiesz liczyc wiec brak ci inteligencji kobieto! t już dawno za mna matura ;)

fiel ona preferuje naturalnosc, czyli pekniety jez, owlosione nogi i pachy wiec paznokci pewnie nie maluje... Ide tego mojego dziecka szukac, bo zaraz poniedzialek na mnie nasle osrodek pomocy rodzinie i bede miala.

a co cie interesuja moje tatuaze??? Ty mi je robilas- nie! Twoje cialo- tym bardziej nie! wiec sie od**b idiotko!! i naucz sie czytac:) 🖐️