Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co_robić_jak_zapomnieć_

Pomóżcie..!

Polecane posty

Zaproponowałam spotkanie chłopakowi na którym mi zależy , a on mi odpisał tak: Oj, nie wiem, bo jadę dopiero z miejscowości x, a jutro to nie wiem..(to było w sobotę gdzieś tak około 18) a w niedzielę rano dowiedziałam się że pojechał na imprezę.. w niedzielę wieczorem zadzwoniłam do niego i spokojnie o tym porozmawialiśmy.. on chyba sam nie wie czego chce, ehhh bo ja mu powiedziałam że nie ma sensu tego dalej ciągnąć, skoro tak się zachowuje to mi powiedział że do niczego mnie nie zmusi i że trudno..mówił też że porozmawiamy o tym innym razem, że musi przemyśleć..itd.. i po tej rozmowie od niedzieli nie odzywa się wcale.. W tą niedziele minął już ponad miesiąc jak milczy;( W dzień Kobiet nie wysłał mi życzeń ale w niedzielę był na moim profilu na naszej klasie.. Napisać do niego??czy też się nie odzywać?? doradźcie mi coś..! Jestem załamana;((((( nie chce mi się żyć już;( Wieczorami siedzę i płaczę;( nie mam na nic ochoty;( Zakochałam się bez wzajemności;( Może nie potrzebnie zadzwoniłam do niego i wszystko popsułam, jak uważacie?? Dodam, że znamy się od maja tam tego roku, w lipcu zostaliśmy parą ale po 2 miesiącach wszystko się popsuło, rozstaliśmy się, powodem rozstania były między innymi kłótnie, ale los chciał że po jakimś czasie znów zaczęliśmy się spotykać i postanowiliśmy spróbować jeszcze raz, więc daliśmy sobie czas, ale od Sylwestra nie widzieliśmy się..on nie proponuje spotkań..ale kontakt mieliśmy telefoniczny i było całkiem OK..

Wypowie się ktoś??

Gość jakiś pan
Zakochaj sie w kims innym - ten chłopak najwyraźniej nie jest tobą zainteresowany.

Czyli nie pisać??nie odzywać się??

Gość Tracki
Nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki. Jeśli para się rozstaje, to nie powinno już być powrotów.

Gość może i coś w tym jest
z tą rzeką

może i coś w tym jest z tą rzeką tak, popularny na kafe brak logiki

Ja mam 24 lata, on jest rok młodszy ode mnie... tęsknie za nim;(( Może wyciągnę ostatni raz rękę na zgodę..

Napisze ktoś??

Gość zofffffia
Moja droga nic nie da ci dzwonienie do niego... nie zależy mu, chcesz cały czas błagać go o spotkania? chcesz sie czuć jak scierka do podłogi? nie proś go o nic... musisz o nim zapomnieć... co mam zrobic ja ? bylam z kims dłuugi czas i byłam pewna ze kocha choć tego nie mowił i co ? jednak nie kocha...

Ale może on zrozumiał to jako koniec znajomości i nie chce być nachalny:(

Jemu na Tobie nie zależy. Obojętnie czy będziesz dzwonić, pisać, czy też nie - on Cię nie będzie chciał.

Myślicie, że już się nie odezwie??

Gość gwoli wyjasnienia...
to juz kiedys bylo!

A Odzywa sie cos do Ciebie ? Ja mialam taka sytuacje ze moj poprzedni chlopak poprostu sie do mnie nie odzywal od dluzszego momentu i tak poprostu zrozumialam ze to koniec ale dla mnie to byl frajer bo nie powiedzial mi prosto w oczy ze to koniec . Nie wiem rozni sa chlopacy , moze kiedys odezwie sie ale to juz bedzie za pozno a ty juz mozesz miec na oku jakiegos innego kolesia

Właśnie nie mamy kontaktu ze Sobą już 5 tygodni, nie piszę... Były moje urodziny, Dzień Kobiet, potem imieniny i na żadną z okazji nie dostałam życzeń, ehhh..:(

Gość gwoli wyjasnienia...
poczytaj w starym topiku jakie rady ci ludzie pisali. dziewczyno czy ty wciaz nie lapiesz swojej naiwnosci czy moze wrecz glupoty? wcale sie chlopakowi nie dziwie, wrecz popieram. z was dwojga to on jest madry!

Gość zofffffia
wiec to juz nie ma najmniejszego sensu, gdyby chciał i mu zależało to nawet po tym twoim telefonie by chciał sie spotkać, on tez ma telefon i twój numer, jakby chciał powtarzam to juz dawno by sie skontaktowal

To ja mysle ze narazie tak bedzie niestety :( ale moze sie odezwac ale tak jak mowilam w nieodpowiedni moment .. Proponje znalezienie sobie jakiegos zajecia aby czas ci lecial i nie myslala o nim , moze znajdzie sie taki dzien a ktos pojawi sie w twoim zyciu tylko to potrzeba cierpliwosci ;*

Zajęłam się właśnie, mam zajęcie - piszę prace maturalne, ale tęsknie za nim strasznie, wieczory są najgorsze, a może wyciągnąć ostatni raz do niego rękę o zgodę hm??

Zakochałam się bez wzajemności:(( boli mnie to:(

Mysle ze powinnas narazie zajac sie matura , ja tez mam duzo problemow ale tez zajmuje sie matura a wszytsko dalam na bok . Mysle ze po maturze powinnas wszytsko przemyslec i wtedy jak bys chciala napisala do niego

Szczerze ja tez tak mialam i tez tak mnie bolalo ale trzeba miec nadzieje ze kiedys i tak bedzie lepiej , bo nastepnym razem mozesz spotkac taka osobe co bedziesz z nia na stale i bardzo Bedziecie sie kochac , rozumiem Cie teraz jak sie czujesz ale musisz sobie z tym poradzic . potraktuj to jako probe i zobaczysz ze ci sie uda z czasem z niego wyleczyc a wtedy bedziesz wiedziala ze jestes silna po mimo tego cierpienia

Ja nie mam matury...Piszę komuś prace maturalne za pieniążki!

Zastanawiam się po był na moim profilu na NK, pomyślałam, że może tęskni:(

To juz jest jakis znak. To jak az tak bardzo bys chciala napisac do niego , to napisz na poczatek,, co nowego u ciebie ,,. pozniej zobaczysz jak sie to potoczy . jesli juz tak nie mozesz wytrzymac jak zrob napewno tego nie bedziesz zalowac moze sie od niego czegos dowiesz. powodzenia ci zycze i czekam jak rezultaty ja musze zmykac, pisz na forum jak ci poszlo. pozdrawiam . trzymaj sie ;)