Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cafe late mmm

Szczepic czy nie oto jest pytanie?

Polecane posty

Gość lenka_31
nie szczepic bo szczepionki to jest biznes i nic wiecej.

Gość Zjadałam 1.5 czekolady :((
Jak bym wiedziała kiedys to co wiem teraz to w zyciu bym dzieci nie zaszczepiła :(

Gość no super_
ale ja np sie szczepie od 4 lat i od 4 lat nie chorowałam na grype. A bez szczepienia rok po roku i co ? mam przestać ?

Gość heeeehhhhe
SZczepić i nie wierzyć oszołomom. Panikę antyszczepionkową nakręcają zakłady pogrzebowe, bo tylko oni na tym zyskają.

Gość lewatywa jest prawdziwa
bredzisz !!! szczepionki to zwykły syf :-o

Gość jasneee
Przeciw Heine-Medina też przestancię dzieci szczepic :O Jedno na sto tysięcy nie robi problemu, ciekawe co się stanie, jeżeli proporcje odwrócimy... Cwane mamuski udają "mądre" bo nie szczepia dzieci, a dzieci nie chorują. Tylko jakoś zapominają w swoich kurzych mózdzkach, ze niemal WSZYSTKIE dzieci wokół sa zaszczepione i zarazkow nie roznosza.

Gość oouppppppppss
niektore szczepionki sa potrzebne bo zostały wyeliminowane lub znacznie ograniczone choroby... głupota jest jedynie szczepienie przeciw grypie zdrowej osoby , jesli nie choruje to na choooj jej to potrzebne ? Swinska grypa to był wlasnie taki cyrk - zmodyfikowanie wirusa zwyklej grypy, nazwanie go świnską ( wywolywal mniej zgonow niz zwykla grypka) , media o tym gadały bo to sensacja , kazda tv czy gazeta czy portal internetowy pędzie za sensacją...no i ludzie chcieli o tym sluchac ,kółko sie nakręca. Lobby wsrod polityków - wiele krajów wydało dziesiątki miliardów na zakup szczepionek -wiecej niz liczba obywateli :D po choooj ? no dla kasiory... Jak niewiadomo o co chodzi to chodzi o kase- kazdy to zna... Dodajmy do tego ,ze ponad połowa Polaków (niektorzy sugerują ze 3/4) nie rozumie tego co mowią w telewizji :O Z drugiej strony tylu ludzi ataktuję firmy farm. a gdyby nie farmaceutyka byscie zdechli na pozornie niegrozne choroby i nie dozywali starości 🖐️

Gość Cafe late mmm
Ciekawe co by sie stalo gdyby wszyscy nagle przestali sie szczepic, brac leki i zamiast tego przeszlo na zdrowe odzywianie. Bo w tym caly sek. Jak sie zdrowo odzywiasz to cie nie biora zadne chorobska. To by dopiero bylo - totalna klapa firm farmaceutycznych. Przy tym obecny kryzys to pikus :D

Gość 4323wfs
Nie szczepcie się i nie szczepcie własnych dzieci. Pozbędziemy się kiepskich genów przynajmniej.

Gość ej ty koloo
mamuski z pastim mózzkiem to sa te ktore sczepia dzieci.

Gość nie wiem jak można być takim
ślepym żeby nie widzieć że ten świat to jedno wielkie kłamstwo, nawet nam się w głowach nie mieści że ktoś posciąga za sznureczki a wy jak te kukły robicie co oni chcą :/

Gość nie szczepcię się
Idioci sami się wyeliminują :D. Jakaś tam grypa to jedno, a cały zestaw innych chorobsk to drugie. Ciekawe czy zdrowa dieta ktoś wyleczy tężcca albo zdeformowany przez rozyczke płod. Na polio na pewno dieta wiele pomoże :D albo na zapalenie opon mózgowych :o A może wolicie gruźlicę albo wzw?

Gość Tez mam takie wrazenie
ze pewna grupa korporacji skupia w swoim reku wiele firm farmaceutycznych, spozywczych, mediow. A lekarze tez sa z wiadomych wzgledow niezainteresowani zbyt zdrowym spoleczenstwem. No slowem - na zdrowiu nie mozna zarobic.

Gość 756ythgv
A niech się leczą dietą, moczem i wodą utlenioną. Im szybciej głupki wymrą, tym dla innych lepiej.

Gość nbdhefr
Oj ciemny jest nasz naród, ciemny :-o

Gość nbdhefr
Aaaa żryjcie gówniane żarcie i wpierdalajcie tabletki wasza sprawa.

Gość Tez mam takie wrazenie
ja sadze ze problem jest szerszy. Zauwaz jak wyglada teraz swiatowe rolnictwo- w przewazajacej czesci wielkie gospodarstwa, rosliny nawozone sztucznie, pryskane. O zwierzetach nie wspomne- hormony i te rzeczy. Potem te produkty sa jeszcze przetwarzane w fabrykach, faszerowane konserwantami. I to sie nam sprzedaje. Ludzie od tego choruja na potege. Przeciez to widac golym okiem ze cos jest nie tak. I co ? Czy ktos tam na gorze jest zainteresowany zdrowa naturalna zywnoscia. Nie. Dalej nam wpychaja, teraz nowe swinstwo- GMO. Jedzcie trucizny, chorujcie, kupujcie lekarstwa, szczepcie sie. Slowem bledne kolo. Ale biznes sie kreci. I o to tu chodzi.

Gość nbdhefr
no i ty to widzisz, ja widze i kilku jeszcze tez aaa reszta ciemnej masy zasleipna idzie w to.

Gość mleczko beeeeee ://
no ten filmik jedzenie ma znaczenie jest wart oglądnięcia

Gość mleczko beeeeee ://
szczepionki zawierają w swoim składzie liczne zanieczyszczenia organiczne i chemiczne: -skwalen; -rtęć, aluminium, związki wapnia; -zanieczyszczenia organiczne, takie jak zmodyfikowane genetycznie wirusy, hodowane np na abortowanych ludzkich płodach (!), cielęca ropa, i wiele innych; -formaldehyd, formalina, benzoesan sodu, polysorbate80, inne konserwanty chemiczne; -i wiele innych. Wszystkie te dodatki są bardzo szkodliwe i odpowiadają za szereg chorób (w środowisku naukowym mówi się o tym nieoficjalnie). Te choroby to alergie, autyzm, padaczka, choroby psychiczne, choroby autoimmunologiczne, ADHD, narkolepsja, i inne. Ta lista dodatków do szczepionek jest podawana oficjalnie, ale tylko na ulotkach informacyjnych, bo nie usłyszysz o tym od żadnego lekarza. Sami lekarze to dziś de facto agenci firm farmaceutycznych, którzy mają interes w przepisywaniu i podawaniu danych produktów. Lekarze, którzy mają największą wyszczepialność, dostają największe premie od koncernów produkujących szczepionki. Jest to oczywiście zalegalizowana forma korupcji, jednak lekarzy obowiązuje quasi mafijna zmowa milczenia - tzw omerta.

Gość OTWÓRZCIE OCZY LUDZISKA
KIEDYŚ TEŚ MYŚLAŁAM ŻE ŻYJĘ W NORMALNYM ŚWIECIE A W FILMACH PRZDSTAWIJAĄ FIKCJĘ, ALE UROSŁAM JUŻ I WIDZĘ JAK TEN ŚWIAT FUNKCJONUJE, TO JEST JEDNA WIELKA MAFIA SKUPIONA NA ROBIENIU KASY A MY JESTESMY MARIONETKAMI.

Gość A w USA jest
zdaje sie ok. 1000 laboratoriow. Jak myslicie co oni w nich kombinuja. Bylo tak ze odkopali z lodow Alaski innuicka dziewczynke zmarla na "hiszpanke". A potem pojawila sie swinska grypa...ech

Gość OTWÓRZCIE OCZY LUDZISKA
I jeszcze kara jak dziecka nie zaszczepisz :-o chory kraj !!! zero wolności. Rzadzi nami jakaś chołota a my mamy robić co oni chcą...chcę się obudzić :(

Gość Ale lekarze
sie sami i swoich rodzin nie szczepia. Pomyslcie.

Gość to jest chory kraj :/
Ja już powiedziałam że do lekarza w życiu nie pójdę ze zwykłymi dolegliwościami !!! jedynie jak nogę złamię albo coś innego. Wiem że sama mogę się wyleczyć a to stado baranów tylko mnie dobije.

Gość niemąąąąąąąąądre
oczywiście, nie szczepcie dzieci bo po co. a to, że kary wprowadzili bardzo dobrze. nie szczepiąc narazacie na chorobę nie tylko własne dziecko ale i pozostale