Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość staly nik na pomaranczy

JAJA JAK BERETY PODOBNO BEZROBOCIE...

Polecane posty

Gość wiesz co moja mama
tak sprzątała i za jedno małe okno dostawała 20zł więc ty te swoje 10zł wsadź se w cztery litery myślisz,że jak człowiek biedny to można do gnoju za kromkę chleba wysłać! damulka nie ma czasu sprzątać ale pisać na forum pierdoły to i plaszczyć dupsko to ma czas! mistrzostwo świata...

Gość iuwiewew
Za pierwszym razem jak pojechałam do tego Górzna, to wróciłam jeszcze tego samego dnia wieczorem, po ponad 12 godzinach jak mnie nie było w domu, z 14 zł zarobionymi... chciało mi się płakac... Miałam półroczne dziecko, maz właśnie stracił pracę. Nie uzgadniałam stawek przedtem, bylam zachwycona że w ogóle będę gdzies pracowac. Jeszcze laska płaciła mi tylko za zajecia z hipoterapii, inne dodatkowe przy koniach typu siodłanie, karmienie- to nie. Do tego, nie byłam jakimś niewykwalifikowanym robolem, kurs hipoterapii kosztuje 1800 zł i jest wymagane średnie plus dobra znajomosc jazdy konnej. Laska co mnie zatrudniła, beze mnie nie mogłaby prowadzic tam zajeć, bo nie miała do tego uprawnień.... :(

Ty spusc z tonu ok???? Nie wierze ze ze plastika Jeli stare rozkrecane to sie zgodze I jesli kiedys nie bedziesz miala za co zyc to ciekawe czy bedziesz taka wyrywna i agresywna Osobko powyzej wspolczuje Ja pamietam jak pracowalam nawet po 12-14 godzin za 30 zl masakra :(

wiesz co moja mama>>>> jeszcze jedno guzik o mnie wiesz a juz oceniasz i dorabiasz cala ideologie Klania sie czytanie ze zrozumieniem ale czegoz ja od ludzi na kafe wymagam.........

Gość jajajajajajjajajajjjajajaaaaaa
Ja powiem tak,jesli bedziesz zainteresowana to ja dojadę kiedy Ci pasuje i gdzie - skoro i tak pokrywasz koszty przejazdu :) Pozdrawiam

jjajajajaja Przemysle sprawe :) No ale kosztow przejazdu np z gdanska czy Ziuelonej Gory nie pokryje :D

No jasna sprawa, łatwiej by było jakbyś napsiała skąd dokłądnie ejsteś, chociaż miejscowośc obok jak nie chcesz dokładnie ;)

Gość mmLena07
nie wiem, czy wiesz, ale większość bezrobotnych nie szuka pracy jako służąca, sprzątaczka... dla mnie głupotą byłoby iść nawet na kasę, szkoda, że tego nie rozumiesz, człowiek szuka pracy, żeby iść do przodu, a nie się cofać. SZczególnie, jeśli ma jakieś środki do życia, możliwość szukania dłużej, ale dobrej pracy. Myślisz, że jak rzucisz ochłapy, to powinni się rzucić, a skoro się nie rzucają, to jakie bezrobocie... głupia jesteś i nie rozumiesz podstawowych rzeczy. Po za tym nie każdy nadaje się do sprzątania, sama jesteś tego przykładem.

No alke ta Pani ma wyksztalcenie podstawowe jak zaznaczyla i jest trwale bezrobotna Zrozum ja nie chce nikogo upokorzyc ale w pewnych sytuacjach bierze sie kazda prace tym bardziej ze jak juz pisalam jesli bylaby dokladna staranna sumienna to jaki problem zeby byla co tydzien??

A zapomnialam dopisac bo moze to jest zrodlem nieporozumien Pani napisala w ogloszeniu Podejme prace przy sprzataniu biur mieszkan zreszta tredc tego ogloszenie juz wkleilam ;)

Gość mmLena07
ach więc mówimy o braku konsekwencji w postępowaniu jakiejś konkretnej baby, a nie o bezrobociu w kraju, co sugeruje tytuł wątku i pierwszy post... no wybacz

ja studiuje, znam 3 jezyki ale sytuacja jest jaka jest i bierze się to co jest a ni kręci nosem :o

wykonalam dzis 3 telefony za trzecim razem bingo 2 kobitki trawle bezrobotne nie chcialy ja bym taka prace podjela gdyby stan zdrowia mi na to pozwal

aha, czyli już kogoś masz, szkoda ;)