Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ksiezna3

oddam dziecko

Polecane posty

witam , jestem u 16tyg ciazy , niestty nie moge samam wychowac tego dziecka z roznych powodow. mam 20lat mieszkam z rodzicami i 3 rodznstwa w malutkim mieszkaniu . moj ojciec jest powaznie chory wiec to na mnie i moja mame spadl obowiazek utrzymania rodziny. Nie moge stracic pracy ani zajac sie dzieckiem , prosze mnie nie osadzac , podjelam juz decyzje chce znalesc dopowiednia rodzine ktora zajmie sie moim skarbem . Nie chce od rodzicow adopcyjnych zadnej pomocy materialnej , zaczynam szukac juz teraz , bo chce dobrze poznac rodzine ktorej zdecyduje sie oddac dziecko.

Gość my przygarniemy Twoje maleństw
adopcja ze wskazaniem?

Gość Jo-------anna
Kurcze, strasznie to smutne.. Mam nadzieję, że wybierzesz mądrze.

co do ojca dziecka to okazal sie nieojrzalym draniem i mnie po prostu zostawil , gdy dowiedzial sie o ciazy

Gość ssssasaqaaaaaaa
napiszę taK ja Cię nie osądzam. Cieszę się, że postanowiłaś nie zabijać dziecka, mam nadzieję, że Bóg Ci to kiedyś wynagrodzi! Powodzenia w poszukiwaniach dobrych rodziców dla Twojego maleństwa :)

Gość yrtyryrt
No, przeciwniczki aborcji, macie pole do popisu. Ustawiać się w kolejce!

Gość do dzielaaaaaa
przeciwniczki umieją tylko mleć ozorem, po co dziewczyna ma oddawać dziecko, ona jako matka winna je wychowywać, a wy przeciwniczki dajcie jej teraz mieszkanie i ok. 3 tys,. miesięcznie na nią i dziecko na przeżycie. Macie okazję się wykazać, a nie tylko pierdolicie jak to źle usuwać.

Gość do yrtyryrt
do ciebie nikt się nie ustawi buhaju/ loszko

Gość do do dzielaaaaaa
zwolenniczki umieją tylko mleć ozorem, po co dziewczyna ma oddawać dziecko, lepiej usunąć. a wy zwolenniczki dajcie jej teraz ok. 3 tys na pokątną aborcję i rekonwalescencję, potem na psychiatrę. Macie okazję się wykazać, a nie tylko pie**olicie jak to dobrze usuwać.

Gość dionisja
oferowanie dziecka przez internet jest nielegalne, chcesz sobie narobić problemów???