Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oko saurona74

Czemu Ona tak się zachowuje?

Polecane posty

Gość Oko saurona74

Rozstałem się z kobieta. Ona 36 lat ja 38. Odeszła do swojego kochanka. Niestety wszędzie rozpowiada że jestem chory psychicznie i psychopatą. Oczywiście mnie unika i wstydzi się. Próbuje na siłę zrzucić na mnie winę naszego rozstania. Nie ma jednak żadnych realnych argumentów, więc niszczy mnie w oczach innych wymyślonymi kłamstwami. Co powinienem zrobić? Zemścić się? Kocham ją i przeżywam dramat osobisty. Nie sądziłem nawet, ze Ona jest do tego zdolna? Czemu to robi? Przecież ma to czego chce...

zbierz się w sobie i staraj się pokazać na każdym kroku, że gada głupoty, a ty z rozstania z nią sobie nic nie robisz :) poszukaj kogoś często gdzieś wychodz do ludzi nie pokazuj, że coś sie boli :) zobaczysz jak się jej oczy zaświecą i bedzie chciała wrócić a wtedy kopnij ją w dupsko :P

Gość melissa i refleksja
olej synek, nie ma nic gorszego niż babrać się w szambie które wykopał kto inny a że niszczy? Tak jej łatwiej i wygodniej... tylko na końcu i tak pozostanie naga prawda. Która ma to do siebie, że obroni się sama...

Gość Remisowo
Ja bym ją pogrążył. Jeśli możesz zrób to! Takim kobieto się należy! Tylko oczekują a nic nie dają w zamian... Czy nie tak było?

Twoja zemsta bedzie jej smakowac, bo zareagowales! A Ty bedziesz sie czul jeszcze bardziej zdeptany, bo doprowadziles sie do tak niskich odczuc. Daj spokoj. Wydaje mi sie, ze jak w koncu przelkniesz to jej paplanie, nie dajac znizyc sie do jej poziomu - latwiej Ci bedzie sie ogarnac po tym wszystkim. Zrozumiesz z jaka suka byles ;)

Gość Oko saurona74
Lubię to... może jestem psychopatą, nie wiem. Jeśli miłość i pełne oddanie kobiecie można zaliczyć do takich zachowań... Jeśli odkryłem jej kłamstwa, manipulacje ale pomimo to nie potrafiłem przestać kochać? Jeśli mnie zrobiła też na kasę i zostawiłem to, bo nie chcę się zachowywać się jak ostatni frajer... Może jestem...

Kto to są ci "Oni" w oczach których tracisz na wartości? Jeśli to twoi prawdziwi przyjaciele - oleją ją. Jeśli ona mówi kłamstwa i ktoś wierzy jej a nie Tobie, to nie jest Twoim przyjacielem. Jakby ktoś wspominał do mnie jakieś plotki wymyślone przez byłą kobietę to bym powiedział tak: "Kolego, musisz się zdecydować albo jesteś moim przyjacielem albo wierzysz w plotki. Co wybierasz?"

Gość Oko saurona74
Jacek. Ona rozgaduje te informacje do swoich przyjaciół i wspólnych znajomych, którzy do tej pory byli nie byli z nami w bliższych relacjach. Buduje wręcz grupę wsparcia i nienawiści do mnie... Zaczynam jej współczuć... Moi przyjaciele znają prawdę i wiedzą ile poświęciłem by Jej ofiarować szczęście...

Gość Oko saurona74
Kobiety, Dziewczyny wyjaśnijcie mi czemu Ona to robi???

Gość Oko saurona74
Wybaczam Jej! Nie idzie swoją żółtą drogą... Nie ważne gdzie ta droga prowadzi!

Gość podstawowe pytanie
byliście małżeństwem?

Gość Oko saurona74
byliśmy zaręczeni

Gość podstawowe pytanie
a mieszkaliście razem,prowadziliście wspólne gospodarstwo domowe,finanse?Może ona chce od ciebie kasy,która włożyła w wasz wspólny dom.

Gość Oko saurona74
Mieszkaliśmy razem 2 lata w jej mieszkaniu. Włożyłem w jego wykończenie i część wyposażenia. Zamieszkała z kolesiem, który ma tyle co na sobie nosi. Nie ma mowy by oddała mi te pieniądze...

Szuka na silę argumentów dlaczego Cię zostawiła. Być może w głębi duszy nie ma silnych argumentów, więc wymyśla dodatkowe. Może też czuć się jakoś urażona i to zwykła zemsta. Niestety - nie zawsze się udaje rozstać w zgodzie. Z niektórymi się nie da. Ona nie chce rozstać się elegancko - więc się nie uda.

Gość aniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
olej ja :) jest glupia to jej sprawa. Najlepiej jak najszybciej odizolowac sie od takiej osoby i zaczac ukladac zycie na nowo. Chcialbys zyc dalej z kims takim?