Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

seba1985

internet, komputer, macie pytania?

Polecane posty

Ja w temacie macie jakieś problemy z internetem, komputerem. Pytajcie śmiało bo może uda się szybko znaleźć rozwiązanie, a nie każdy zaznajomiony z tematyką. Pozdrawiam

ze taki znawca niby ja tam nie wiem internet mam od sąsiadów musialabym sie ich zapytac hahha a zresztą pracuje w platformie telewizyjnej wiec na internecie sie znam i zajebiscie na telewizji

Gość ddeedkoe
jak wlamać sie na serwer KPRM? :classic_cool:

A czy ktoś twierdzi że się nie znasz, po prostu są ludzie którzy odświętnie włączają komputer, i często po prostu czegoś nie wiedzą, a skoro i tak się nudze w robocie jeszcze trochę to może uda się komuś pomóc. A włamać to możesz się do komórki zobaczyć czy nie ma młotka i "walnąć się nim" z takimi głupimi pytaniami. Policja juz do ciebie nie puka?? :D

Gość ddeedkoe
nie wiesz jak sie włamać? to cienias jesteś

Gość ddeedkoe
p.s. to ja pukam policje :classic_cool:

no to możesz mi napisac, jak się pozbyć tej ikonki w prawym dolnym rogu pulpitu,że windows jest nieoryginalny :D

Gość jesli jestes taki mily....
nie odtwarza mi filmow na "wrzucie" i na "smogu". Poza tym na "youtube" i innych - bez problemu. Nie wiem dlaczego...byc moze po zainstalowaniu nowego antywirusa ( trend micro titanuim 2012)...a moze przyczyna jest inna ? Z gory dziekuje:-) aha - flash player - bez zarzutu...

Na pewno nie jest to wina antywirusa, prawdopodobnie brak kodeków. Byś może przeglądarka ma brak jakiejś wtyczki. Proponuję jednak zainstalować zestaw koceków ACE Mega Codec Pack

Gość wściekła forumowiczka
A ja mam taki problem, że filmy mi odtwarza, ale gdy powiększę okno to pokazują się tylko kolorowe paseczki i tyle z mojego oglądania. Z flash playerem niby wszystko ok. Jak to rozwiązać?

Gość ytjyt
no co taki chetny byłeś :D

Gość ytjyt
je­baniec gówno zna sie na komuterach :o

Gość keyboardka...
Czy klawiatura bezprzewodowa będziała działała w każdym kompie?? Moja ciocia przywiezie mi klawiature bezprzewodową ale ona jest juz zainstalowana w innym kompie (moja z kablem się zepsóła) Czy ta bezprzewodowa bedzie dziala u mnie??

Gość ytjyt
jeśli się ZEPSÓŁA to jusz nie ma rady :o

Gość ytjyt
ponawiam pytanie, bo znowu kurrwa z wielka pissda skasowala! Jak pisac przez proxy high anonymous????????

Gość zakladac czy nie
gdzie najlepijej zalozyc internet mam radiowke ale jest dol dupy i hce zmienic wiec gdzie wziasc najlepijej?

Gość keyboardka...
No wiem ze nie da rady ale moja sie zepsola i byla z kablem. A ciocia przywiezie mi bezprzewodowa ale ona jest zainstalowana u niej na komputerze. I niewiem czy bedzie działa u mnie. A to wazne bo sprzedaje komputer i musze pousuwac swoje rzeczy.