Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nera0808

paryż - tani hotel ;)

Polecane posty

Gość nera0808

Witam Was Wszystkich! Mam pytanie do tych z Was które / którzy byli w Paryżu. W kwietniu wybieramy się na weekend do tego miasta a niestety budżet mamy dosyć ograniczony - czy znacie jakieś TANIE przytulne Hostele ;) Mile widziane opinie o tych których lepiej unikać. dzięki z góry

Gość Scarlettttt
Ja byłam w styczniu w b. tanim hotelu Balladin:)

Gość paryzanka...
w centrum Paryza mozesz liszyc sie z kosztamo minimum 80 e uro za dobe ale na paryferiach gdzie jezdzi normalnie metro mozesz juz znalezc cos za 50 euro

Gość nera0808
Dzieki zaraz zerknę ;) A powiedz coś więcej o twojej podrozy, co prawda temat jest troche inny ale wrażenia kogoś kto już był też miło poczytać.

Gość nera0808
Paryzanka Napewno nie w ścisłym centrum ale w ma być w miare "dobra baza wypadowa"

Gość paryzanka...
Balladin jest w IX dzielnicy z tego co sprawdzilam i zupelnie nie polecam tej dzielnicy

Gość paryzanka...
to szukaj etap albo ibis.Dobre standarty i cena tak jak mowie a wszedzie metrem dojedziesz

Gość Scarletttt
To była moja samotna podróż do Paryża. Powiem tak, byłam w wielu miastach, znajdujących się w pięknych krajach Eurpoy i poza jej granicami ale żadne miasto nie zrobiło na mnie takiego wrażenia jak Paryż:). Jest to najbardziej magiczne, romantyczne miejsce, w jakim byłam:). Koniecznie odwiedź dzielnicę artystów- Montmartre. Polecam również nocny rejs po Sekwanie.

Gość paryzanka...
mialo byc w IXX dzielnicy a nie w IX

Gość Scarletttt
Ja byłam w Balladinie i było ok. W prawdzie znajduje się b. daleko od centrum, ale standard nie jest zły. Na szczęście miałam bezpośredni dojazd autobusem do hotelu

Gość Scarletttt
Polecam dość dobry hotel, nie drogi - Climat.

Gość nera0808
Scarllet Podziwiam Cię że jesteś na tyle odważna aby sama podróżować Ja wyjeżdzam drugi raz z koleżanką rok temu byłyśmy w Rzymie i było cudownie.. Niewiem czy byłaś ale polecam. Dzięki za wszystkie rady - wezme sobie do serca.

Gość nera0808
Oczywiście czekam na kolejne propozycje i wskazówki.

Gość Scarlettt
nera8080 ja teraz wybieram się właśnie do Rzymu;). Proszę, możesz polecić mi jakiś hotel ? Będę wdzięczna

Gość nera0808
Scarlet Chętnie bym Ci pomogła w doborze hotelu ale my miałyśmy możliwość nocować u znajomych - znajomego ;) W Paryżu niestety nikogo nie znamy.. A kiedy jedziesz i na jak długo? Kurcze zazdroszczę - chętnie pojechałabym tam znowu ;)

Gość Scarlettt
Jadę tam 28 marca;). Lecę na 4 dni. Też lecę sama:)

Gość Scarlettt
Polecam w Paryżu wejśc na Łuk Triumfalny, koniecznie przejdźcie się wieczorem po moście Pont Alexandre III, jedne z ładniejszych miejsc:)

Gość nera0808
Scarlet To nie zawiedziesz się napewno na wyjeździe. Uważaj na włochów - plotki o kochliwości tego narodu są w 100% prawdziwe, a do tego jestem pewna że mają jakiś radar wykrywający Polki ;) Nie wiem jak Ty planujesz traktujesz takie wyjazdy, ale u Nas to : planujemy ogólnie co chcemy zobaczyć a potem życie i tak weryfikuje nasze plany - ale nie powiem dosyć fajnie do tej pory na tym wyszłyśmy.

Gość nera0808
Mam tylko nadzieję że starczy Nam czasu żeby to wszystko obejrzeć ;) No i oczywiście poczuć klimat miasta! Wiem że to starsznie oklepane ale "Tour Eiffel " też chcemy odwiedzić Tak z ciekawości można tam pić jakiś płyny z procentami ? Pewnie wyjdę na alkoholika ale marzy mi się taki widok z piwkiem w ręku ;)

Gość nera0808
A wracając do tematu: Czy ma ktoś jeszcze propozycje odnośnie niedrogich hoteli?

Gość usiadz
Siec hoteli etap