Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość psysyypsys

Jak sie prawidlowo zachowac gdy dziecko wychodzi na dwor bez pozwolenia?

Polecane posty

Gość psysyypsys

Mojej siostry corka (6 klasa) przychodzi ze szkoly do mnie i do wieczora sie nią opiekuje,az do prowrotu z pracy siostry.Dzisiaj jej nie pozwolilam wyjsc na podwórko (mialamku temu powod) a gdy poszlam robic obiad uslyszlaam ze wyszla,wolalam ją do domu,lecz wsiadla na rower i krzyknela ze wroci o 17 odrabiac lekcje.Jestem zła i zarazem przykro mi jest że tak zostalam potraktowana.Wiem ze fajna pogoda jest, ale chyba jak najbardziej powinna respektowac moj zakaz i w moim odczuciu karygodnie sie zachowala wychodząc sobie bez pozwolenia,a to już nie male dziecko i coraz trudniej okielznac jej "samowolke" a momentami ma takie glupie wybryki

Gość Matkoboska,/):
Moim zdaniem jesli to nie jest twoje dziecko powinnas powiedzieć matce zeby wyznaczyła karę jaka uważa za słuszna jeszcze zależy jakie masz stosunki z siostra bo niektóre mamy mogą sie wzbuzyc ze karasz ich dziecko

Gość psysyypsys
Ona do mojej siotry a swojej mamy o wiele bardziej jest nieposluszna niż do mnie, do mojej osoby jeszce jako tako dystans i respekt przewaznie potrafi zachowac, no ale nieraz cos jej strzeli do tej młodej głowki i zrobi naprzekór Moja siostra calkowicie daje mi reke to rozkazywania i nakazywania jej córce gdy jest pod moją opieką, z tym nie ma problemow,siostrzenica wie ze musi sie mnie sluchac, zazwyczaj to robi, no ale nieraz pokusa jest silniejsza i niegrzecznie sie zachowa

Gość psysyypsys
juz przyszla, starsznie skruszona i wiedziala ze przesadzila