Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magda66669

angina jak przechodizły i jak dlugo temperatura?

Polecane posty

Gość magda66669

dziewczyny mam pytanie-mała moja ma 21 miesięcy i od poniedzialku angine-od wtorku ma wysoką goraczke dochodzącą do 39 stopni, dzisiaj juz jest lekka poprawa bo tylko koło 14 goraczka skoczyla do 38,4 i widać ze dziecko odzyło.W poniedzialek zaczela brac antybiotyk ceclor ale nie bylo po nim poprawy ,więc od wczoraj rano dostaje augumentin.Martwie się jak nie wiem, byłam już u dwoch lekarzy ,ale mówią ,że idzie ku dobremu.Mała prawie nic nie je, jedyne co to duzo pije.Napiszcie jak wasze dzieci przechodziły angine i ile trwała gorączka.Pozdrawiam

Gość mamama27
rok i 3 m-ce - gorączka wysoka - podawałam naprzemian 5 ml ibum i 5 ml paracetamol w odstępach co 4 godziny: jedyne to zbijało sensownie gorączke ale koło 38 i tak było- podawałam ciągle dopóki niezbijało goroączki całkowicie - potem zostawiłam tylko ibum - po 3 dobach odstawiałam go - podawałam jedynie na noc - zazwyczaj gorączka już nie wracała - plus antybiotyk 10 dni i psikanie tantum verde gardła - co do picia i jedzenia to synek jadł jak zwykle

Gość olka222
upppppppppp

Gość magda66669
moze ktoś jeszcze pomoże