Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agusia19800101

Dlaczego?

Polecane posty

Gość Agusia19800101

Dlaczego zaczelo sie to wszystko od polowy ciazy? On wyszedl z bratem- poznym wieczorem. Nie pamietam. Moze byla mala miedzy nami sprzeczka? Zadzwonilam do Niego lecz tel nie odebral. Tel zalaczyl sie sam a ja szybciutko nagralam podsluchana rozmowe.... Wiecie o czym rozmawiali.... o prostytutkach! Brat tylko powiedzial- ja musze tylko murzynke jeszcze wy****c. Wiem ze byli razem i temperamentu sa tego samego. Bylam w polowie ciazy. Wtedy juz Mu nie ufalam. Balam sie o tym z Nim porozmawiac, strach mialam by nie zostac sama z dzieckiem. Pozniej tylko bylo juz tylko gozej. Nie radzilam sobie z myslami podsluchanej rozmowy! Pozniej na dodatek okazaly sie wieczne imprezy w firmie. Firma budowlana. Wiec byly to niby tylko popijanki w towarzystwie kolegow. Nie znioslam tego! Bywaly co sobote!!! Z czasem nakrylam go na *niby* miejscu imprez. Byl u NIEJ! Znow nie odbieral tel. Nie wytrzymalam. Pojechalam z Mala ( miala wtedy ok pol roczku). Byla zima. Nie zapomna tego dnia! O 6. 10. byla na miejscu- adres podal mi Jego kolega. Pojechalam z mapa w reku- dzieciatkiem w wozku. Zaszokowalam Go! Byl bardzo agresywny, krzyczal na mnie okropnie. Jak to ja z Małą w mrozne rano moglam przyjechac. Nie spalam tej nocy. Czekalam tylko na pierwszy autobus. Trase pokonalam w godzine. Na dodatek bylam tak kochana ze zawiozlam Mu bielizne i swieza odziez, recznik i szczoteczke do zebow. Od tamtego czasu jest tylko gozej. Dzis wiem ze nie powinnam Mu pozwolic na powrot. Mieszkamy we Wroclawiu a Rodzinka moja mieszka na Pomorzu. Dzis jestem bezradna. Mala ma juz 3latka i szaleje za Tatusiem. Co robic> Jak Ty zareagowalabys?

Gość Agusia19800101
Ja ty zareagowalbys? Jak bys zareagowala w mojej sytuacji?

Gość Mam to w dupie. F
Jestes frajerka, nic dodac, nic ujac.

Gość Agusia19800101
Balam sie zostac sama z Mala! Pytam o obie sytuacje......... To raczej on jest frajerem i k*****rzem!

Gość miglanc jak nic
i tak jesteś sama a na dodatek od trzech lat robisz wodę z mózgu dziecku skoro masz rodzinę, trzeba było wracać do niej na co liczyłaś że facet się opamieta i będzie dobrze ? gdy koleś już w ciąży zdradza to potem już lepiej nie będzie