Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to chodz sie zamienimy

przebicie uszu corce+szczecin

Polecane posty

poszukuje sprawdoznej kosmetyczki w szczecinie gdyz chce przebic 4-ro letniej corce uszy.macie cos sprawdzonego?

Gość dc vsdccsecsedc
nie ma żadnego znaczenia gdzie przebijesz uszy, wszędzie jest tak samo a to czy się goi, czy w ogóle się będzie goiło i czy nie będą uszy ropieć zależy od organizmu córki ja miałam jako panienka uszy przekłuwane wiele razy, miałam takie stany zapalne, że musiałam kolczyki wyjmować i już, taki organizm i nic zrobic nie mogła i ciągle zarastało, a wszędzie mi robili prawidłowo i sterylnie

wiem ze to zalezy od organizmu.tez mialam przebijane uszy.mi bardziej zalezy na tym zeby kosmetyczka miala pojescie do dziecka zeby tego nie przezywalo az tak :P

Gość Toteeż
Jeśli chcesz, zeby tego nie przezywalo az tak, to nie przebijaj uszu 4-latce.

dlatego pytam o jakas sprawdzona bo krzywdy dziecku nie chce wyrzadzic jakas nieopierzona studentka po kursie :P

Gość Toteeż
Jeśli chcesz, zeby tego nie przezywalo az tak, to nie przebijaj uszu 4-latce.

ech wiedzialam ze zarz tu przyleca takie.to czy przebije jej teraz czy ja iles lat moja sprawa.ja pytam o spradzone kosmetyczki i o takie odp prosze

Ja miałam robione pistoletem, ale nie pamiętam czy bolało i czy się paprało. Autorko, córka chce te kolczyki?:> Czy Ty chcesz?

ja jak ja ale corka to juz od jakiegos czasu chce i pyta kiedy bedzie miala.

jka tez mialam pistoletem i zyje.ja pamietam top na tyle ze bylo to takie uklucie jak igla.nie jakos specjalnie bolesne ale ja bylam strasza wiec mialam inne odczucie bolu

prostownik idiotow pod warunkiem ze dziecko ma nie odpowiednie kolczykli zalozone.jesli ma ladnie przylegajace to nie ma az takiego zagrozenia.wy to naj;lepiej byscie dzieci po klosz schowali i na nic im nie pozwalali :O

Też miałam robione mniej więcej w tym wieku i też bardzo chciałam:P Więc nie przesadzajcie, to już nie takie malutkie dziecko. Autorko popytaj koleżanek, może one znają kogoś zaufanego. I kup malutkie kolczyki żeby się nie zahaczało :P

Invicata wiem :) ja jak ja bacia jak dojrzy to juz od jubilera nie wyjdzie z byle czym ;) no malym dzieckiem juz nie jest i w jakims stopniu wie co chce a czego nie. popytam ale nie mam znajomych z malymi dziecmi co by uszy im przebijali :P ale dzieki za odzew.jak ktos ma sprawdzony zaklad kosmetyczny piszcie.pozdrawiam

Gość PogromDebili
Poczytaj sobie o sepsie mamo amatorko.

Gość gość
Najlepiej robią to w coco33.pl Najlepiej i bez bólu.

Gość gość
Szlag mnie trafia jak czytam takie odpowiedzi na konkretne pytanie. Każda matka powinna sama decydować o własnym dziecku a nie wpieprzac sie kobiecie czy ma to robić czy nie. Było konkretne pytanie : Gdzie można bezpiecznie przekluc. A tu jak zwykle nawiedzone mamuski krakaja i wypisuja niepotrzebne opinie. Ja mam roczne dziecko i wiele moich znajomych przekluwalo w tym wieku swoim córkom uszy i żyją. Ja tez zamierzam i wisi mi czy sie to komuś podoba czy nie. Kobiety zachowajcie swoje wywody dla siebie. Nie każda matka musi robić tak jak Wy tego chcecie :-\ Same urodziły to i same mogą decydować...