Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edtretyr

FAKTY SA TAKIE, ze majac lat 30 duzo trudniej znalezc kogos i stworzyc dobry

Polecane posty

Gość edtretyr

zwiazek niz gdy sie ma powiedzmy 23 lata. zgadzacie sie?

Gość wqqwdwq
mam 25 i to chyba prawda .. :o

Gość katrinkaaa
amertyki nie odkryles

Gość szabadabadabada.
ale nie jest to niemożliwe, ludzie poznają sie w różnym wieku, już wolę taka sytuację niż zamążpójście w weiku 20 lat...

Gość ccvfdcgvfcrftcrf
ja nigdy nikogo nie mialam a mam juz prawie 30 lat i lata samotnosci zrobily swoje. nie umiem sie do nikogo zblizyc.. i na zawsze bede juz sama. takie zycie jest h..uj warte wiec w 30 urodziny popelnie samobojstwo.

Gość brunetttttttttka
a ja się nie zgadzam z tym :) Po 30-stce ludzie sa już po kilku związkach i wreszcie wiedzą, kogo szukają, więc chyba mają łatwiej :)

Gość To i ja się dołączę:)
ale z drugiej strony trwałe,dobre związki się tworzy około 30. Wczesniej człowiek nie wie czego chce,czego oczekiwać od partnera. aczkolwiek zeby stworzyć dobry związek nalezałoby mieć jakies doswiadczenia z płacią przeciwną,zeby wiedzieć czego oczekiwać i poznać na czym namzalezy i umieć obcować z drugim człowiekiem

Gość szabadabadabada.
nie smuććie. ja tam uważam, że każdy wiek jest dobry :D

Gość ccvfdcgvfcrftcrf
go..wno prawda. ile mozna zyc spedzajac kazdy dzien samotnie gapiac sie w sciane i gadajac do siebie nie majac nikogo sie odezwac..

Gość edtretyr
majac lat 30, po pierwsze pula potencjalnych partnerow jest duzo, duzo mniejsza !!! po drugie, z reguly w tym okresie zycia poznajesz duzo mniej ludzi niz w czasie studiow nawet jesli samemu jest sie bardziej zadowolonym z zycia, wyglada dobrze itp, to jednak jestes daleko w tyle jak masz 30 lat i nie masz partnera w stosunku do wiekszosci swoich znajomych, z ktoych co najmniej polowa ma juz rodziny

Gość szabadabadabada.
co to znaczy w tyle? wiesz jaki odsetek rodzin jest niekochających się inieszczęśliwych? potem są ze sobą tylko ze wzgledy na dizeci..ja podziękuję nie sztuka zrobić sobie dzieci i wziąć ślub, sztuka dobrze wybrać

Gość radzio3232
ccvfdcgvfcrftcrf a probowlaas troche pomoc szczesciu i kogos poszukac ?

Gość ccvfdcgvfcrftcrf
A JAK NIKT NIE CHCE CIEBIE WYBRAC TO CO WTEDY???? kazdy sobie gada a bo ja sobie wybiore a bo ja mam czas a bo to ode mnie zalezy.. bla bla bla. a jak nie zalezy???? jak ten kogo sobie wybierzesz ma cie w d.??? jak w ogole nikt nie chce zebys go sobie wybrala to co wtedy???

Gość ccvfdcgvfcrftcrf
owszem radzio, umawialam sie z ludzmi na portalach randkowych- niestety zero efektow. a tak normalnie nikt nie zwraca na mnie uwagi a rzucac sie na ludzi na ulicy nie bede z siatka na motyle czy cos zeby ich zawlecna chate i zaobraczkowac

Gość radzio3232
więc w czym tkwi Twoj problem ze faceci nie chca sie z Toba związac ? wyglad ? charakter ?

Gość ccvfdcgvfcrftcrf
charakter. natura robi selekcje - jest za duzo ludzi na swiecie wiec czesc rodzi sie totalnie aspoleczna i nikogo na stale nie umie do siebie przyciagnac - wten sposob zmniejsza sie prawdopodobiestwa ze beda dzieci wiec jakas kontrola urodzin w naturze istnieje.. zreszta niewazne. jak sie urodzisz z przeznaczeniem samotnosci to masz przeyebane ogolnie rzecz biorac.

Gość szabadabadabada.
walne teraz banałem, ale on się sprawdza w moim przypadku, musisz POMIMO WSZYSTO siebie polubić i docenić, właśnie wtedy kiedy nikt cię nie docenia doceń sama siebie, wtedy ma się zupełnie inne spojrzenei na świat i ludzie chcą z Tobą przebywać a od przyjaźni może się wszystko zacząć

Gość see you in the next life
Zgadzam się. Mając 30 lat tak jak w moim przypadku i zaczynać związki jest bezsensu. Co innego jak ktoś był w związku lub związkach. Ma jakieś obycie itd. Taki ktoś jak ja nie wiem od czego zacząć i jak się za to zabrać. Taki wiek u faceta do czegoś zobowiązuje.

Gość marabka
Zgadzam się, w tym wieku jest bardzo trudno:(

Gość Jagodka w soku
Moim zdaniem - duzo latwiej :) Ale moze tylko mi...? ;-)

Gość dżejbiel
ja też przed 30tka. Okropność, tracę młodość.. w kółko kązdy tak gada o 30tkach. Ale serio to uważam, że to najfajniejsze moje lata.. Już nie smarkula jeszcze nie starucha :) Jest git! Mam za sobą kilka związków i i tak uważam, że się na nich nie znam, haha.. Jak przychodzi miłość ta prawdziwa to wszystko się staje jasne i nie trzeba być ekspertem i mieć doświadczenia z poprzednich związków, bo one i tak g dają tak samo jak stwierdzenie, że jakby się mogło cofnąc czas nie popełniłoby się tych samych błędów.Guzik.. Im człowiek starszy tym głupszy :)