Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mussa

Powiedzcie mi czy dobre menu???

Polecane posty

Gość mussa

śniadanie: 2 kromki chleba ciemnego z pomidorem II śniadanie: serek wiejski light obiad: pół szklanki ryżu, pół kotleta mielonego podwieczorek: jabłko kolacja: banan z jogurtem naturalnym. Czy dobrze zbilansowałam posiłki?

Troszkę mało produktów. :p Przesuń serek wiejski na śniadanie i zjedz go razem z tymi kanapkami z pomidorem. Na drugie śniadanie wypij jogurt naturalny i zjedz jakiś owoc. Na obiad daj szklanice ryżu ugotowanego. :D A co sobie będziesz żałować. :D :D Jeśli to biały ryż to wymień go na brązowy. Dodaj jeszcze jakąś suróweczkę z olejem roślinnym, bo wbrew opiniom przeważającym na kafeterii tłuszcz też jest do życia potrzebny. ;) Na podwieczorek niech zostanie to jabłuszko. ;) A z kolacją nie wiem co zrobić. :D Zawsze z nią największy problem jest. :D :D

kolaborantka99 - bez przesady! Tłuszcz w diecie jest potrzebny, bo bez niego niektóre witaminy nie są przyswajane. Fakt - mielony nie koniecznie, pierś z kurczaka byłaby lepsza, ale nie koniecznie pieczona w folii, może być usmażona na oleju roślinnym (najlepiej na rzepakowym, bo najzdrowszy)

Gość OWOCE JE SIĘ TYLKO NA CZCZO
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!