Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lina247222

Mój facet ogląda sie za innymi

Polecane posty

Oj ja mam duży z tym problem... Zanim zaczęłam chodzić z chłopakiem czułam sie bardzo atrakcyjną dziewczyną, mam ładną twarz jestem szczupła, no może cycków w rozmiarze D nie mam ale nie ma tragedii, przecież cycki to nie wszystko. Chodziliśmy razem do liceum a tam była taka bardzo atrakcyjna dziewczyna i oczywiście on codziennie sie za nią oglądał, codziennie gdy był ze mna! chodził za nią, pamiętam jak kiedyś poszliśmy na 3 piętro szkoły i on ją zauważył, powiedział mi że musi szybko gdzieś iść i zleciał po schodach za nią! Zostawił mnie tylko żeby zejść za nią po schodach i sobie na nią popatrzeć! To strasznie wpłynęło na moją samoocene. Teraz zdarza sie że jak biore kąpiel i zobaczę swoje ciało w lustrze to płacze! Mimo że jestem szczupła.... Po tym zdarzeniu powiedziałam mu ze widze jak on wodzi za nią wzrokiem a on zaprzeczył, obiecał, przysięgał! A potem okazało sie ze to bylo kłamstwo... nie mam do niego zaufania w ogóle... Wyjechaliśmy razem na studia i zamieszkaliśmy w centrum miasta. Z naszego okna jest widok na skrzyżowanie a ulubionym zajęciem mojego ukochanego jest stanie w oknie i wypatrywanie skąpo ubranych panienek.. myśli ze ja tego nie wiem, ze sie nie domyślam... jak tylko usłyszy ze za oknem jakieś dziewczyny sie smieja to wystarczy mu pół sekundy żeby znaleźć sie przy oknie... Gdy wychodzimy na zajęcia ogląda sie za prawie każdą dziewczyną.. u nas na uczelni jest dużo ładnych dziewczyn a on nie ma skrupułów żeby zaglądać im w dekolt. Stoi ze mna i patrzy sie w cycki naszej koleżanki, nie ważne czy jest ładna czy nie liczą sie cycki. Komentuje każda ładną dziewczyne, mówi że są bardzo ładne, niestety o tym że ja jestem od nich ładniejsza już dawno nie słyszałam. chyba ze sie pokłócimy i i zapytam w stylu "czy ja jestem gorsza od nich?" to wtedy zaprzeczy... Kiedyś jeszcze jak oglądaliśmy razem filmy to często słyszałam teskty w stylu "oo jakie cycuszki" albo "jaki tyłeczek" i wiele wiele innych.... Mówiłam mu że to mnie rani bardzo ale nic to nie daje. Ostatnio jak sie oglądał za czterema panienkami to mu powiedziałam ze to nie jest dla mnie fajne i bardzo sie pokółciliśmy. Powiedział ze byłoby między nami dobrze gdybym ja sie nie czepiała o to, a ja na to że mówie mu tylko ze sprawia mi przykrość i czy ja mam cierpieć i milczeć zeby w naszym związku było dobrze a on na to tak.... Przeciez to nie jest normalne... Dwa dni później tj dzisiaj znowu zaczął sie oglądać i dzisiaj również mu powiedziałam ze to dla mnie przykre ale nie mam już siły... już nie chce mi sie walczyc o ten związek... po zaledwie dwóch latach nie mam już do niczego siły... czuje sie nieatrakcyjna... podczas tej kółtni usłyszałam od niego że nieładnie wyglądam...czuje sie okropnie, chociaż staram sie bardzo żeby wyglądać dobrze. inni faceci sie za mną oglądają, gdy ide sama często zdarza sie że mnie podrywają... ale dla moje chłopaka już chyba nic nie znacze...

Gość fdfdfsfsfsfsfsffd
zacznij sie zachowywac tak jak on, gap i komentuj innych facetow, na co czekasz, pokaz mu, zobaczysz jak on wtedy bedzie sie czul

Gość sara4545
mój facet tez się ogląda za innymi laskami larwami w leginsach najcześciej , to mnie też denerwuje ! czuje się jak jakas repietucha..............

Gość sara4545
w takiej sytuacji kulę się panicznie w narożniku przedpokoju po czym popiskując wrzaskliwie wycofuję się z mieszkania przy okazji filuternie merdając moim kosmatym ogonkiem i spryskując sąsiadów za pomocą gruczołów krokowych

Gość urabura
Kopnij go w d i znajdz takiego, dla którego bedziesz najpiękniejsza. Ja tak właśnie zrobiłam, dzisiaj zerwalismy po 3 latach bo on slinił sie za jakąs gówniarą i patrzył na nia jak ciele w malowane wrota. Nienawidze go

Gość Lilia wodna xx
Znajdz sobie lepszego.

Gość ja pani wasza
w takiej sytuacji kulę się panicznie w narożniku przedpokoju po czym popiskując wrzaskliwie wycofuję się z mieszkania przy okazji filuternie merdając moim kosmatym ogonkiem i spryskując sąsiadów za pomocą gruczołów krokowych he dobre dobre

Gość szalonawrona
a czego Ty tu znowu szukasz?