Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość silny41

ciekawe

Polecane posty

Gość silny41

Po co tu się pojawiamy,co nam to daje-mnie nic

Gość onaa29
w wiekszosci pojawiamy sie aby sie wygadac, raczej wypisac... sprobuj - moze to Ci cos jednak da.

Gość onaa29
to widocznie zle trafiles, zdarza sie. Trzeba trafic na normalnych ludzi a czasami idzie spoko poklikac. wszystko zalezy od towarzystwa.

Gość z reguły
Z reguły ludzie uwielbiają słuchać samych siebie..

Gość nie ma kto powiedziec doranoc
Po co tu się pojawiamy,co nam to daje-mnie nic mnie na poczatku wkrecala ta atmosfera i ludzie fajni wokol teraz jest inaczej moze ja jestem inna po co ? pewnie przyczyna y sie znalazla co daje, hmm mnie daje zabwe, nie taka jak kiedys, ale nie narzekam :)

Gość słodkilu
Bardzo trafne i intrygujące pytanie pewnie tak dla picu:D

Gość z reguły ;)
Poziom większości autorów i ich tworów jest nędzny w tym miejscu ,fakt wczoraj przeczytałem świetną rzecz -"Można codziennie rozkoszować się zachodem słońca, chociaż wiadomo, jak ten spektakl się skończy, nie można natomiast przez całe życie wpatrywać się w Nike z Samotraki. Kiedy podoba się nam jakaś kobieta, możemy bez znużenia szukać jej, patrzeć na nią, myśleć o niej, a nawet z Bożą pomocą mieć z nią stosunek seksualny natomiast wystarczy nam wysłuchać od czasu do czas piątej symfonii Beethovena, i wcale nie bylibyśmy zachwyceni, gdyby grano nam ją każdego ranka zaraz po przebudzeniu." może oglądanie całego tego syfu który się tu wylewa ,to coś podobnego z tym że umiejscowione o kilka oczek niżej w hierarchii estetycznych doznań..Coś jak oglądanie magla i ludzkiej wewnętrznej szpetoty z bezpiecznej odległości

Gość z reguły ;)
Odradzam jednak innym okrzyki w rodzaju "dobrze że ja jestem normalny!" zważywszy na tło ,żadne to mistrzostwo świata,średni honor ;)

Gość nie wyzwajcie nas kobiet wy
no dajesz

Gość memory.
też zadawałam sobie to pytanie ja chciałam choćby złudzenia rozmowy z kimś no ale wiem, że to bez sensu, wiec uciekam stąd tylko, że ciągle wracam

Gość ,,,,,....
czasami trzeba kogoś pocieszyć, a kogoś ustawić do pionu i posmiać też