Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem smutna

Problem z siostrą.

Polecane posty

Gość jestem smutna

Moja siostra ma 26 lay i mówi mi okrutne rzeczy. Wprawia mnie w złe stany emocjonalne. Obraża mnie i źle traktuje. Ma okropne podejście do ludzi i sądzi, że wszystkim pomaga tym dookoła. Płacze przez nią bardzo często. Bez przerwy mi mówi o tym jaka jestem zła, straszna i egoistyczna, mimo, że ja jej nic nie robie. Jakiekolwiek zachowanie z mojej strony jest tak odbierane. Moja mama nie wie co z nią zrobić. Ona chce wszystkimi rzadzic i potrafi byc bardzo zgryzliwa, nieprzyjemna i chamska dla innych. Mimo ze nie ma podstaw, ciagle cos innym zarzuca i jest przekonana ze ma racje. Caly czas wszystko innym wylicza z przeszlosci czego dla nich nie zrobila, mimo ze chodzi o drobiazgi. Nie wiem co robić...

Gość zła jak ossssa
olać , nie słuchać , traktowac jak powietrze:D

Gość jestem smutna
Co mam zrobić? Ona mnie non stop na dodatek szantażuje, że coś komuś powie, nie wiem... To wszystko jest strasznie smutne... Ona jest okropnym człowiekiem. Nigdy ale to nigdy nie mozna jej nic powiedzieć. Jest święta, robi awantury o drobiazgi... Jest mi strasznie smutno, że mam taką rodzinę... ;(

Gość zła jak ossssa
powiedz jej - spadaj- i tyle. niech se gada co chce:D jak taka suka to przeciez nikt jej słuchać nie będzie:D

Gość jestem smutna
Najpierw naobraża człowieka o jakąś totalną bzdurę, a później jeszcze doda coś w stylu jak nie odpowiadasz jej na te obelgi 'To wiesz co? Ja powiem wszystkim Twoim cudownym znajomym jaka Ty jestes i co robisz w domu' Ja sie boje po prostu ze ona jest taka wariatka, ze potrafi naopowiadac strasznych rzeczy innym ludziom. Kiedys mnie uderzyla w twarz, ja jej nawet nie oddalam tylko ucieklam do pokoju bo sie szykowala z nastepnymi ciosami wrzeszczac... i pozniej zaczela mowic mamie ze ja jestem agresywna i nienormalna.... ?

Gość zła jak ossssa
nagraj ją:P

Gość jestem smutna
i nie tylko mamie... swojemu facetowi zaczela mowic ze ja ja pobilam. ale ten gosc juz z nia nie jest.

Gość jestem smutna
Nagraj ją? Co to da... Moja mama jest bliska załamania, bo nie potrafi jej powiedzieć, że ma jej dosyć... Dlatego tylko jak jej raz chciałam ostatnio powiedzieć prawdę w spokojny sposób to niestety zaczęła mówić, że wszyscy mnie źle oceniają, że jestem leniwa, caly dzien tylko leze(?) [to ona nie ma pracy] nie ja.

Gość zła jak ossssa
e tam , sobie nie radzisz z siostrą idiotką nagraj, zaszantażuj, odpłać pięknym za nadobne, przypierdol z liścia, dupa jakaś jestes czy jak????

Gość jestem smutna
Zupełnie nie wiem po prostu co mam robić.... Tacy ludzie są strasznie męczący, nieświadomi i źli w środku. Ona nie widzi jak dookoła ludziom robi krzywdę ciągłymi pretensjami i obrażaniem...

Gość jestem smutna
Nie, ona jest niestety na tyle niebezpieczna i nieobliczalna, nielojalna, że naprawdę może narobić problemów. Poza tym nie bije się ludzi. Sorry, ale ja tak nie postepuje... to by wywołało piekło... Ona jest nieobliczlnie agresywna... Mamie wybiera z kim ma byc a z kim nie i straszy, ze powie jej calej rodzinie jakies wymyslone sobie rzeczy...

Gość jestem smutna
Czy ktoś miał kiedyś podobny problem?