Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Całodobowy

Mieszkania

Polecane posty

Jak myślicie jaki jest popyt na mieszkania w centrum dużych miast(np Łódź) mieszkań ok 70 m2, za 1500zł lecz bez umeblowania - strasznie mnie to ciekawi. Pytanie do bardziej doświadczonych samosiek, czy brak mebli w dużym wyremontowanym mieszkaniu byłoby dla was problemem, czy to i tak bez znaczenia - przecież i tak się ma własne...jak podchodzi większość do tego??

no jak bym wynajmowala to umeblowane przeciez jak ktos nie ma mieszkania to raczej mebli tez nie ma

Niekoniecznie ktoś może zmieniać mieszkanie albo przeprowadzić sie od rodziców którzy mają kilka w zapasie:) ok a reszta co sądzi?

Gość a odswezaj Brzydziu
:)

Gość a odswezaj Brzydziu
niestety nie :) po pierwsze wciaz mam tyly po drugie nadal mam tyly i nie mam na rzie srodkow by miec do czego sie pakowac

Gość clown and balloons_
ja bym nie wynajął... jeszcze jakieś meble swoje tarmosić... no chyba że by było znacznie tańsze od innych, to można spać na podłodze

Gość a odswezaj Brzydziu
pomimo wygranej :) czekam na kolejny los :) szczesliwy trudno mi dojsc do siebie

Gość a odswezaj Brzydziu
wiem :) dostałam kolejna szanse :) doceniam tylko nawet w tej chwili moje oczy płacza a o to co sie dzieje w mojej glowie, lepiej nie pytac ciazy mi swaidomosc, ze ... aby do lata :) wykupie sobie kuszetke, chociaz :O te pociagi az reka sama sie podnosi :O pozdrowka i buziak :)

Gość a odswezaj Brzydziu
domyslam sie, ze pewnie ktos pytal skad sie znamy i t p mozesz zachowac dla siebie te informajce ? jedno co mozesz glosic, to to, zem gupia, brzydka bo to zgodne z prawda :classic_cool: do kiedys, piekna kobieto :)

aha:D przeciez oni mysla,ze ja sama ze soba gadam:D odezwij sie jak bedziesz:) krzycz glosno podjade czerwonym rumakiem albo przydrepcze swoimi krotkimi,grubymi tupusiami:D

Gość a odswezaj Brzydziu
grube kopytka mam ja :classic_cool: dobra, nie bede sie dolowac.jesli sie pojawie to wiesz gdzie :) i po drugie, mam pomimo wszystko klatkowa i perfekcyjna pamiec ;) banan i reszta zakodowane pa

no banan maa juz prawie 2 metry ten moj synus;)taka ma ksywe;0\serio bez zwiazku z tamtym tematem

Gość a odswezaj Brzydziu
serio to przystojny , ze :D dzieci to wszystko co mamy najcenniejszego, dar zycia doslownie :) to je, dzieci po sobie pozostawiamy :) rozczuliłam sie spij dobrze, kochana, Brzydulko :)

masz racje:)to wszystko co mamy:) a moj w mundurze wyglada ehhh:) i zawsze mowi kocham cie mamo:)codziennie

Gość a odswezaj Brzydziu
gdybym nie widziała na wlasne oczy, mamy i syna to :) nie bede Cie zagadywac Brzydziu :) mam skopana opinie na kafe ;) i trochę może to razic, ze piszesz ze mna :classic_cool: oszczedze Ci tlumaczen

aha;)to tak jak ja:D wiec niczym sie nie roznimy:D ale ja tylko jesttem soba ta brzydzia bez serca,empatii,wspolczucia

Gość a odswezaj Brzydziu
ja to chodzaca grzesznosc :) Boże nie pisz mi tylko, ze Ty to ta pirania :classic_cool: kolejnego wstrzasu chyba bym nie przezyc

Gość Pytanie zbiorowe
Ty sobie tak nie kpij :classic_cool: odwolaj to i to na tentychmiast

Gość Pytanie zbiorowe
moja niunia kochana sie ujawnila :classic_cool: ic do swojego akwarium, podla rybo 😠 tez spadam :)

Gość co taki facet sobie myśli ?
Mieszkania zwykle wynajmują młodzi małżonkowie, więc wolą umeblowane. Ja bym w życiu nie wynajmowała.Wolałabym te 1500 zł kredyt spłacać

Gość kocham Kołobrzeg
ale piranii nie :classic_cool: L Cie caluje i :D nie potrafie tego napisac

Gość nigdy tak do mnie nie pisz
:) mam dosc zryta psychike po tym wszystkim i uwierz, za mna nie warto tesknic :) no pa o znow sie porycze :) CO W MOIM WIEKU I Z MOJA URODA DAJE POLACZENIE, ZE CZAPKI Z GLOW :)