Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ://

Foch dziewczyny

Polecane posty

Gość ://

Kosz jak mnie to wkurza :/ było tak, napisała że jej siostra wróciła z uczelni ok 22 ja odpisałem "tak późno? mam nadzieje że mi planu tak nie zmienią żeby wracać tak późno" a ona się obraziła i nazwała mnie egoistą i że już nie odpisze ;/

Gość erte4
Ale o co jej chodzi, bo nie rozumiem???

Gość :))) !
No ja też właśnie nie wiem :/ przecież nic nie zrobiłem, powiedziała "jak zawsze tylko o sobie gadasz" no a kurde ona wczoraj mówiła że jej jest troch głupio że gadamy o niej tylko

Gość Justi1911
liczyla na to ze bedziesz sie uzalal jaka to jej siostra jest biedna ze tak pozno konczy a Ty zaczales mowic o sobie "olewajac" jej siostre, ehh my kobiety :)

No ale ona mi tak powiedziała jakbym ją obraził strasznie :( a przecież nic złego nie powiedziałem :/

Gość Justi1911
musiala miec gorszy dzien, albo PMS bo wtedy to hormonki szaleja i takie wlasnie sceny odstawiamy czasem :)

No ma PSM niestety :(

PMS*

Gość Justi1911
no to wszystko juz jasne, ale w takim razie ja bym Ci proponowala teraz juz przeczekac ale jak bedzie po okresie i hormonki sie uspokoja to porozmawiaj z nia o tym, powiedz ze rozumiesz ze ma to PMS ale to jest uciazliwe dla Ciebie i zeby sie starala nad tym panowac, przynajmniej w moim przypadku to zadzialalo, mi chlopak wlasnie tak powiedzial a tez miewałam jazdy.. i jest raczej ok juz

No ona ma jazdy i to jakie :( eh ale ja to wszystko rozumiem i jestem wyrozumiały dla niej, to nie jej wina tylko natury :) tylko fakt bywa to uciążliwe i zwyczajnie przykre :/

Gość dasertyn
miej wyjebane na fochy zawsze i wszędzie.

Gość Justi1911
wiem rozumiem, sama jestem kobieta tylko ze ja juz sama wiem kiedy zaczyna dzialac faza PMS i wtedy staram sie panowac nad emocjami wiec i Ty powinienes z nia porozmawiac bo nad tym da sie panowac mimo wszystko :) a swoja droga pierwszy raz widze zeby facet w taki sposob o tym mowil ze to nie dziewczyny wina tylko natury, jestem pod wrazeniem :)

No taka prawda :) to naturalny proces tak jak każdy inny w ludzkim organizmie czy psychice, ona nad tym teraz nie panuje wiec nie moge mieć do niej pretensji :) oczywiści to boli jak tak mówi jest szorstka niemiła itd, ale ją kocham i rozumiem :) mój skarb

Jak dziewczyna strzela focha "Egoista. Już więcej do Ciebie nie napisze", to proponuję tak "Ok. Jak chcesz. Pa" i zerwać kontakt. Jeśli kobieta mówi, że nie chce kontaktu - to po co ją męczyć. Aby oduczyć focha, musisz pokazać twardo jakie to przynosi konsekwencje. I być konsekwentny. Miły i konsekwentny.