Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czyszczenie oh tak

Jak szybko działa olej rycynowy? Chce sie przeczyścić

Polecane posty

Gość czyszczenie oh tak

nie wiem czy wypic teraz ,czy rano (do pracy ide na 9). Nie chce się zesrac w nocy albo w drodze do firmy :O

Gość gupi i guupszy
u mnie działa po ok 2,5-3 h, potem mam takie sranie jak w filmie glupi i glupszy :D lepsze niz xenna ale nie uzywaj zbyt czesto

Gość dobrze ze napisałaś
ile tego wypijacie ? ja wypiłam ostanio 5 duzych łyzek i nic tylko pare pierdów :/

Gość po olejku sss
Na moim jest napisałe 1-2 łyzki ale taka dawka to chyba dla dziecka , pobulgocze mi w kiszkach ,pare pierdnięc i tyle... zeby efekt był musiałam wziac okolo 10 łyzek, cała buteleczke , po kilku godzinach wszystko ze mnie az wystrzelilo ,caly kibelek ubrudziłam :D najgorsze jest to ,ze olej rycynowy traci swoje dzialanie po pewnym czasie , teraz musialabym chyba wypic 100ml :O chce sprobowac soli gorzkiej , działa to ?

Gość po olejku sss
Na moim jest napisałe 1-2 łyzki ale taka dawka to chyba dla dziecka , pobulgocze mi w kiszkach ,pare pierdnięc i tyle... zeby efekt był musiałam wziac okolo 10 łyzek, cała buteleczke , po kilku godzinach wszystko ze mnie az wystrzelilo ,caly kibelek ubrudziłam :D najgorsze jest to ,ze olej rycynowy traci swoje dzialanie po pewnym czasie , teraz musialabym chyba wypic 100ml :O chce sprobowac soli gorzkiej , działa to ?

Gość dobrze ze napisałaś
sól gorzka działa o ile nie masz rozlewniowonych jelit. ta sól rozszesza drogi zółciowe wiuec pomaga sie pozbyc całego syfu z organizmu.

Gość na mnie działa
Jabłko popite mlekiem. 2h i po sprawie :D

Gość Dokładnie, dokładnie
na mnie takie cuda nie działaja wcale.

Gość Dokładnie, dokładnie
Na mnie najlpeiej działa lewatywka, nic mnie tak nieprzeczyszcza a stosowałam już rózne srodki. Po za tym lewatywa wyleczyła mnie z zaparc.

Gość gość
wiem od mojego ojca, ze przedwojenni komunisci, zeby nie nudzic sie w celi , dla zabicia czasu jedli duzo cebuli I organizowali konkursy w pierdzeniu. Wygral jeden gosc, ktory wypierdzial ``Marsylianke``

Jeśli chcesz uzyskać ulgę na dłuższą metę to proponuję jakiś probiotyk, np trillac plus, mi wyregulował pracę jelit.