Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a tak sie wyzalam

Miałam anoreksje...

Polecane posty

Gość a tak sie wyzalam

nikomu sie jeszcze do tego nie przyznalam, chociaz niektorzy sie domyslali, tak sobie pisze bo nie moge w sobie tego wiecej dusic....

Gość a tak sie wyzalam
w ogole, u mnie w rodzinie anoreksja to jakas plaga. podobno taka skłonność jest geetyczna.

Gość katakumba1980
i co i juz nie masz ? sama sie wylecylas? to chyba nie mozliwe? jak sie nikomu nie przyznalas? przecieszto golym okiem widac

Gość a tak sie wyzalam
zwyczajnie zaprzeczalam, a moja rodzina sie tym zbytnio nie przejmowala. przynajmniej nie tak, zebym to zauwazyla.

Gość katakumba1980
golym okiem widac jak ktos ma anoreksje? a teraz zdrowa jestes ? od czego to sie zaczelo? ja sie odchudzma cale swoje zycie bo gruba jestem, ale naprawde mam nadwage, ale wydaje mi sie ze nigdy bym sie niedoprowadzila do takiego stanu jak anorketycy/. jak to jest, naprawde nawet jak sie wazy 35kg to sie wydaje ze dalej sie jest grubym ? i ze w lusterku widzisz tlusta postac a w rzseczywistosci jestes szkieletem ? trzymaj sie tak a propo

Gość katakumba1980
no i co juz nie masz anoreskji /? leczylas sie? nie mozan sie od tak o wyleczyc przeciesz, ile masz lat ?

Gość a tak sie wyzalam
przestalam to robic jak zobaczylam, co zrobily ze soba moje kuzynki. to mi dalo do myslenia. a w moim przypadku to bylo cos wiecej niz chec bycia jak najchudszym, to byla pewna nieprzyjemna gra z moim cialem, po prostu szczesliwa bylam tylko wtedy, jak zobaczylam mniej kilogramow na wadze... tak to dziala :(

Gość katakumba1980
no i co teraz waga w normie ? przystylas ?

Gość QumranScrolls
ja musze schudnac niecale 6 tygodni 9 kg znasz jakis dobry sposob ?

Gość a tak sie wyzalam
tak, teraz mam wage w normie, chociaz nie jestem z niej zadowolona :( QumranScrolls - daj sobie spokoj, efekt jojo murowany - zawsze jest, to nie fikcja, nie da sie go ominąć