Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Taki_Jeden_Ten_Normalny

Powrotu nie bedzie ..

Polecane posty

Gość znowu 10 osob pisze
jak jzu cos cytujesz to cytuj dokladnie tam jest "jesli zwatpisz choc jeden raz ..... to chocbys zaszedl mi droge ...."

to mówienie o porządnym to kit, po prostu kit, tak mówią najczęściej te co są zbyt nieatrakcyjne by mieć maczo-drania-przystojniaka-kasiastego, a zegar biologiczny im macice prze, profile na portalach można podzielić na kilka grup: 1) najliczniejsza to - ona przeciętna lub poniżej szuka śniadego wysokiego księcia z bajki od biedy może być arabski podrywacz z kebabu, 2) kolejna grupa to - dałam dupy na dyskotece szukam frajera co wychowa moje dziecko, 3) kolejna grupa to - waże 100 kilo więc mówię o wnętrzu, ale jakbym schudła chociaż 20 to bym szukała Johna Deppa , 4) kolejna grupa to - szukam sponsora, nie musi być księciem z bajki, nie chodzi o miłość, prostytucja zwykła, 5) kolejna grupa - ultrakatoliczki antyseksualne, seks to zło, seks po ślubie oczywiście kościelnym ale tylko raz w celu prokreacji, 6) kolejna grupa - depresantki z rozwaloną psychiką, co oczekują, że facet da im zabawę, radość , a one będą tylko siedzieć smętnie i biernie i niech ich zabawia, ale przez net, bo one się boją spotkac, one nigdy się nie spotkają w realu, bo sie boją własnego cienia, 7) mały procent normalnych dziewczyn co znalazły się przypadkiem na chwilkę i są raptem tydzień bo ktoś je wyrwie szybko, te mają niezłe jazdy bo spotykają facetów przyzwyczajonych, że kobiety to dziwki i wyskakujących z tekstami o kasie, a jak co to mają 10 propozycji randek dziennie i same nie wiedzą z kim się umówić bo jak panna normalna to ma powodzenie takie, że głupiej z kim sie umówić, 8) kolejna grupka to fałszywe profile tych z grupy numer 3 9) grupa zegar biologiczny, dawne singielki samotnice 6 lub 5 co teraz koniecznie chcą ciążę, za miesiąc, za dwa, byle ciąża ------- jak jesteś uparty i masz nerwy, znajdziesz panny z grupy 7, ja raz znalazłem, niestety częściej trafiałem na grupę 6 i żyłem z osobą z tej grupy 3 lata i powiedziałem dość bo żyć się z taką osoba nie da, ale znaleźć się da, tylko to totolotek, zaczep 100 profili wklejając tą samą kopiuj-wklej wiadomość, kilka zapyta o kase, ale jedna normalniejsza odpisze czas działa na Twoją niekorzyść, bo im jesteś starszy, tym grupa rówieśniczek też starsza (i więcej pań z grupy 9, 2, 6) bo te 10 lat młodsze nie chcą gadać a jak gadają to są z grupy 4 mi zdarzyło się spotkać z 2 normalne w ciągu kilku lat,

Gość mozna byc analfabeta
lubie Nosowska.

Gość dziękujemy że się
podzieliłeś z nami tą wiedzą

Gość znowu 10 osob pisze
no on naprawde rozlegle badanai przeprowadzil mnie sie nawet nie chcialo wszystkieog do konca przeczytac wiec ile trzeba bylo wytrwalosci aby to napisac. niektore wnioski jednak ciekawe mnie sie podoba ad 3 wydaje mi sie ze to moze byc dosc trafne jesli na randach podobni ludzie do tych na forach.

Gość Normalny,
a ty jesteś przystojny?

mysle ze szukanie dziewczyn na forach to pewien rodzaj desperacji. Ja wiem ze znalezc mozna wszedzie druga polowke ale jak dla mnie to chyba wolala bym faceta z krwi i kosci a nie internetowe mydlenie oczu.