Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczypu szczypu....

Czy was też szczypią i bolą usta po paście do zębów ?? Co robić ??

Polecane posty

Gość szczypu szczypu....

Zawsze rano mam cos białego na ustach , szczypią mnie wargi ,wyczytalam ze powodem jest składnik pasty do zebów ,chyba wodorotlenek sodu powodujje ''wypalanie'' skory, dlatego mam ciągle suche i spierzchnięte :O ktora pasta nie ma sody w składzie?:O

Gość szczypu szczypu....
wiem wiem ,ale chce pozbyc sie przyczyny a nie maskować to szminkami :( jestem chyba nadwrazliwa na pasty, Elmex byl dobry ale mialam po nim jakis dziwny metaliczny posmak, uzywalam pasty bez fluoru L'Angelica z apteki, dupa... bo mialam wrazenie ze nie domywa zębów jedyne wyjscie to szukac pasty bez sody :(

Gość zęby można myć
samą wodą. Pasta to kosmetyk.

Gość szczypu szczypu....
wodą ??!!

Gość tak wodą
80-90% skuteczności mycia zębów to odpowiednio dobra szczoteczka i odpowiednio długi czas szczotkowania. Poza tym nie wszystkie pasty zawierają sodę, skąd to przypuszczenie? Najczęściej zaawieraja ja pasty wybielajace.

Gość tak wodą
80-90% skuteczności mycia zębów to odpowiednio dobra szczoteczka i odpowiednio długi czas szczotkowania. Poza tym nie wszystkie pasty zawierają sodę, skąd to przypuszczenie? Najczęściej zaawieraja ja pasty wybielajace.

mysle ze to nie w pascie lezy przyczyna spiechrzlych ust. sa za suche i potrzebuja nawilzenia.