Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kitka2444

poznac smak kobiety :p

Polecane posty

w wieku 25 lat naszla mnie ochota zeby sprobowac pobaraszkowac z kobieta :p Jest tylko jedno allllee :x romawialam o tym z moim facetem niestety on nie chce tego slyszec- stwierdzil ze to bedzie dla niego zdrada :( Rozumiem jakbym zrobila to na boku .... ale ja chcialam trojkacik :) z jego udzialem..... czy jestem jakas dziwna??? faceci wypowiedzcie sie co o tym myslicie ??? P.s. jedyny moj warunek bylby taki ze to ja musialabym znalezc odpowiednia kobietke... a gust mam dobry i jestem wymagajaca.. wiec napewno bylaby to szczupla zadbana opalona brunetka :)

Gość jak usłyszał
jak usłyszał, że szukasz dla siebie blachary, to nie dziwne, że tak stwierdził.

z jednej strony postaraj sie zrozumiec swojego faceta, poprostu nie chce sie toba dzielic...ja mialam na odwrot moj facet zaproponowal zebysmy wzieli jakas kobiete do lozka ale ja rowniez sie nie zgodzilam...

Gość lesbijanin
ja namawiam swoją kobietę żeby spróbowała z inną przy moim czynnym lub biernym udziale ...pragnę widzieć dwie laseczki w miłosnych pozach jak się liżą i takie tam.Czasami jak widzimy na ulicy fajną niunię to się pytam swojej Eluśki jak to z nią robiła i jest to dobry wstęp do fajnego seksu ale niestety we dwójkę bo jakoś nie może się przemóc w realu ale bardzo lubi opowiadac jakby to było