Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bbbbnzbxnm

jak zachęcić faceta ??

Polecane posty

Gość bbbbnzbxnm
No chetnie bym tak zrobiła ale niestety sadełko nie wygląda za apetycznie :-(

Gość bbbbnzbxnm
figaa32 nie każdy szuka pocieszenia poza związkiem ... nie twierdze, ze nie masz racji, niektórzy faceci zdradzają, ale nie wszyscy, są tez tacy, którzy kierują się innymi wartościami i sex nie ma dla nich pierwszorzędnego znaczenia dlatego stąd teraz moje problemy ... dopóki miedzy nami sie nie naprawi sprawy sexu tez nie wrócą do normy. Wiem to.

Gość bbbbnzbxnm
No chetnie bym tak zrobiła ale niestety sadełko nienwygląda za apetycznie :-(

Gość bbbbnzbxnm
figaa32 dobra, może i masz racje w jakimś sensie :) napewno masz, ze jak w gre wchodzi zdrada faceta to on sie zmienia w stosunku do swojej stalej partnerki na nie korzysc, ale naszczęście są na świecie tez mężczyźni, którzy nie zdradzają ... chcesz mi na siłe wmówić, że mnie zdradza a ja wiem, ze nie i zaraz pewni napiszesz, ze moge nie wiedziec, moze sie maskować itp ale nie wzbudzisz we mnie podejrzeń bo wiem, ze nie zdradza i nie musze sie doszukiwać żadnych znaków bo ich poprostu nie ma :)

Nic ci nie wmawiam. Po prostu chcialam na to zwrocic uwage. Oczywiscie moge sie mylic i jessli jestes czujna i nie widzisz oznak zdrady, to zapewne masz racje. Wiem, ze nie wszyscy faceci zdradzaja. Probowalam kiedys odbic meza innej ale mi sie nie udalo tak bardzo ja kochal. Wiec pewnie trzeba bedzie zrobic tak jak ci tamta radzila czyli jakos dodatkowe atrakcje wprowadzic:) moze jakies nowe pozycje, seks oralny, analny, wysoki obcas, jakas nowa bielizna