Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bbbbnzbxnm

jak zachęcić faceta ??

Polecane posty

Gość bbbbnzbxnm

do zbliżenia ??? jak go podniecić ? codziennie dużo pracuje, jest zmęczony i ostatnio mileliśmy bardzo zły okres w związku, trwało to ze 3 mce nawet chciał się rozstać ... i teraz mu się jakaś blokada zrobiła, ale coś go chyba musi podniecić :)

uwazam ze kazda zona powinna miec w swojej szafie chociaz 1 stroj erotyczny.np stroj pielegniarki, policjantki, pokojowki (sa rozne) nie musi byc odrazu jaki s hardkorowy z dziura na tylku ale taki bardzo sexy. jak maz polozy sie do lozka ty wskocz z nowym ciuszkem do lazienki,przebierz sie,zaloz szpile i podejdz do niego kicimi ruchami.......zobaczysz bedzie Twoj! odrazu wstanie na nogi.takie stroje nie sa tanie. ok 100zl ale warto miec chociaz 1 taki w szafie.zrobisz mu naprawde niespodzianke. nie wiem jaki jest Wasz staż malzenstwa,ale jesli jestescie juz dlugo malzenstwem do poprostu oderwij sie juz od kafeterii i zacznij szukac stroju dla siebie. trzeba jakos urozmaicic seks zeby sie nie znudzil.

uwazam ze kazda zona powinna miec w swojej szafie chociaz 1 stroj erotyczny.np stroj pielegniarki, policjantki, pokojowki (sa rozne) nie musi byc odrazu jaki s hardkorowy z dziura na tylku ale taki bardzo sexy. jak maz polozy sie do lozka ty wskocz z nowym ciuszkem do lazienki,przebierz sie,zaloz szpile i podejdz do niego kicimi ruchami.......zobaczysz bedzie Twoj! odrazu wstanie na nogi.takie stroje nie sa tanie. ok 100zl ale warto miec chociaz 1 taki w szafie.zrobisz mu naprawde niespodzianke. nie wiem jaki jest Wasz staż malzenstwa,ale jesli jestescie juz dlugo malzenstwem do poprostu oderwij sie juz od kafeterii i zacznij szukac stroju dla siebie. trzeba jakos urozmaicic seks zeby sie nie znudzil.

Gość bbbbnzbxnm
jestesmy 2 lata ze sobą, nie jestesmy jeszcze małżeństwem i nie wiem czy bedziemy przez te nasze problemy, on sie ostatnio do mnie troche zraził ... nawet mu sie kochac nie chce ... ale moze zrobie tak jak mi radzisz, w sumie mam w domu bardzo "elegancka" koszulke :) kiedy załozylam do tego czarne rajstopy i szpilki i ... ;) fajnie było, nie musialam sie prosic, sam mnie zauwazyl, MYŚLISZ, ŻE TA KOSZULKA W KTÓREJ JUŻ MNIE WIDZIAŁ KILKA RAZY COŚ ZDZIAŁA ? MOŻE MU SIĘ PRZYPOMNI JAK WTEDY BYŁO FAJNIE ?

jesli mieliscie kryzys moze kup jeszcze jakies winko, wloz je do lodowki zapros go do stolu,wiesz ty w tych sexi ciuszkach,noga na nozke ,szpilki obowiazkowo, muzyczka w tle.....nabierz atmosfere. tylko nie mysl kategoriami ze nie zalozysz takiego stroju bo jestes gruba,bo masz duzy brzuch, waleczki z boku, duza pupe! masz kupic ten stroj a zaniedlugo bedziesz mnie tu szukac na kafeterii zeby mi dziekowac za rade!!!! :)

Nie chce cie martwic, ale ja mojego dotkne we wlasciwym miejscu albo pocaluje w usta i juz jest gotowy:)

Gość bbbbnzbxnm
figaa32 a jak dlugo jestescie razem ? u mnie przez pierwszy rok to bylo norma, ale jak sie pojawily problemy to wiadomo ...

mysle ze bardziej go podnieci cos nowego, faceci uwielbiaja jak kobiety sie przebieraja.niestety nie kazde lubia przebieranki bo duzo dziewczyn jest nie smialy a chyba kazdy facet marzy o takiej policjantce w lozku ktora go uderzy w tylek palka lub skuje kajdanami, albo o poojowce w bialym stroju .....mysle ze Twoja koszule z ponczoszkami rowniez go podnieci ale bardziej chyba cos nowego.wtedy bedzie mile zaskoczony

Gość bbbbnzbxnm
ona...82 tak na prawde mysle, ze podnieci go wszystko tylko on chyba juz nie chce w ogole sie kochac ... :/ kiedys mi mowil, ze najbardziej by kiedys chcial sie pobawic w sekretarke hehe ale ja sie boje, ze znowu mi powie "ze nie moze" bo sie zablokowal bla bla bla a wtedy ja sie zostane w tym stroju i bede sie czuć jak kretynka

tez jestem mezatka,miewamy rozne problemy. maz czasem stresuje sie praca tez nie ma na nic ochoty ale ja jestem jego zona i robie wszystko zeby mu bylo dobrze,zeby sie rozluznil,zeby odreagowal,przestal myslec o problemach zeby czul ze ma we mnie wsparcie....robie mu niespodzianki jak juz jest zle.za kazdym razem konczy sie bosko. dzisiaj jest piatek,prawdopodobnie Twoj maz jutro ma wolne(czy w soboty tez pracuje?) to moze dzisiaj wskocz w koszule a nastepnym razem w nowy stroj,tylko nie mow mu ze chcesz kupic.niech dopiero zobaczy go na sobie. ja akurat mam dobra kumpele mamy podobny rozmiar i takie stroje sobie pozyczamy.

moj mąż też dużo pracuje i jest dośc zmęczony jak wraca, tak samo nie ma ochoty na zbliżenia codzienne (ja mam) ale jakoś tak się dogadaliśmy że jak już ma to daje z siebie wszystko (on oczywiście) tak że jestem spełniona na 100 % - moim zdaniem warto porozmawiać :d

Gość bbbbnzbxnm
Już wiem co zrobię najlepiej ! Umyję się dzisiaj oraz ogolę sobie pierwszy raz pipkę i obiecam mu że zrzucę do lata jakieś 20 kilo więc napewno się podnieci bo już nie raz mi o tym wspominał :-)

uwierz ze duzo dziewczyn sie boi ze facet nie skorzysta. jak bedzie mowil ze ma blokade to wabiacym glosem,kocimi ruchami podchodz,dotykaj go i powiedz ze zaraz odblokujesz mu te blokade. badz odwazna i to zrob! jak tak bedziesz gdybac to go stracisz bo nic go nie bezie trzymac a wtedy bedziesz zalowac ze nie probowalas sie przebierac .zobaczysz bedzie dobrze! trzymam kciuki

Gość bbbbnzbxnm
ona...82 pisalam juz wczesniej ze to nie jest mój maz - jeszcze - i nie wiadomo czy nim bedzie bo ostre starcia byly przez ostatnie miesiace miedzy nami, ze 3 razy sie rozstawalismy i on sie bardzo do mnie zrazil ... ale sprobuje, on pracuje od pon do pt po 12 h a w sobote i niedziele po 6 h i wolne ma tylko co drugi weekend

Gość bbbbnzbxnm
A zraził się najbardziej przez tą moją nadwagę niestety :-(

Gość bbbbnzbxnm
ona...82 i jutro wypada weekend pracujacy niestety, ostatnio nawet probowałam cos wymyslec zeby w ostatecznosci ne wypasc na idiotke ;p my jestesmy jeszcze mlodzi , mamy po 25 lat i stwierdzilam ze zaczne tak niewinne ze ubiore sie ladnie ale nie wyzywająca i pobawimy sie w "wybieg" hehe ja sie bede przebierac a on mi bedzie robil zdjecia, a potem zaczne troche odwazniejsze stroje zakładać ... ale jak bede widziec JEGO MINĘ to zrezygnuje w przedbiegach, bo nie chce zostać odepchneita

Gość bbbbnzbxnm
dla informacji podszywającego się - nie mam nadwagi :)

tak tak wiez ze malzenstwem nie jestescie.przepraszam ciagle pisze jak o mezu. ok moze po przepracowanym krotszym dniu,zeby nie byl taki zmeczony zaplanuj taki dzien a po udanym seksie przepros go za te ostatnie miesiace kryzysu, wtedy zrozumie ze te przebieranki mialy tez na celu przeproszenie jego.jak jest zrazony troche do Twojej osoby to tym bardziej sie staraj. bedzie dobrze ale bierz sie do roboty! wybralas juz jakis stroj! wynocha z kafeterii!!!!!!! strroju szukaj;)

A nie pomyslalas, ze moze miec kochanke? Sama bylam kiedys kochanka i on czesto skarzyl sie, ze jak wraca do domu, to zona czesto chce zblizen, ale on juz nie chce z kolei.

Gość bbbbnzbxnm
ona...82 masz moze jakies gg ? :) figaa32 kochanka akurat odpada:) pewna jestem ;p

Gość bbbbnzbxnm
A może to przez nieogoloną pipkę :-( może zauważył ostatnio że jakaś wesz tam sobie biega :-(

A nie pomyslalas, ze problem jest nie w nim tylko w tobie? Moze przestalas byc dla niego atrakcyjna

Gość bbbbnzbxnm
A jeszcze co do nadwagi to nie mam ponieważ na 1.61 ważę 98kg więc całkiem normalnie !

Gość bbbbnzbxnm
figaa32 rozmawialismy o tym i powiedzial, ze to nie o to chodzi

no nie sadzisz chyba ze facet powiedzial by ci wprost ze jestes nieatrakcyjna dla niego ? Nie badz naiwna kobieto. Moze ma kogos w pracy? O tym tez nie pomyslalas.

Gość bbbbnzbxnm
figaa32 nie jestem naiwna, ale powiedzilby napewno w pracy nikogo, ani poza nią nie ma, pracuje na budowie z samymi facetami co Wy tylko takich płytkich facetów spotykacie, ze sie wszedzie zdrady doszukujecie ??? powtarzam, ze problem tkwi w nas, w tych kłótniach a tym, że stracilam prace a nie o zdrady i nie atrakcyjność

Mozliwe, ze to przez wasze problemy. Ale czesto przyczyny moga byc prostsze niz nam sie wydaje. Ja bylam 3 razy kochanka i spotykalam sie z zonatymi, jeden raz nawet prawie 2 lata wiec wiem ze to dosyc powszechne zjawisko. I tamte zony tez podobno narzekaly ze nie moga zachecic swojego faceta.

Gość gtgtgtgjkkiu
Musisz chodzic nago po mieszkaniu to mu fiutek stanie.

Gość bbbbnzbxnm
No chetnie bym tak zrobiła ale niestety sadełko nie wygląda za apetycznie :-(