Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcialabym....

Chciałabym być bogata, mieć na wszystko kasę...

Polecane posty

Gość chcialabym....

na markowe ubrania, na wynajem mieszkania, na dentystę, na wszystko żeby starczało... a tymczasem jestem biedna jak mysz kościelna i w wielki 26 lat mieszkam z rodzicami :(

Gość gut97tuijy
ja nie chciałabym mieć na wszystko, bo wtedy nie cieszyłyby mnie drobne rzeczy tak jak teraz.

Gość zalamana mloda mezatka33
ja mam 33 i nic nawet na jedzenie

a dlaczego niby nie jest ,mówie to po sobie masz mało chcesz więcej tak samo jak masz dużo chcesz jeszcze więcej i tak skonsturowany jest każdy człowiek

Gość melissa i refleksja
to sobie zarób proste :D

ale tepa jestes jennifer, nie sadze ze jak kogos bedzie stac na podstawowe rzeczy takie jak dentysta , i ciuchy markowe, to ze ta osoba by chciala wiecej...Mnie na to stac i jestes zadowolona

zazdroscic ? a niby czego? Znam swoja wartosc i nie zazdroszcze nikomu ,bo nie mam czego :)

Gość aldona-tak to moje imie ;)
Od kiedy bezrobocia, i nic nie robienia się zazdrośći? Chyba pasożyt może uważać takie zycie za szczęście, ale nie człowiek ambitny, z marzeniami.

Gość gut97tuijy
jennifer ma akurat rację. potrzeba posiadania nigdy nie zostaje zaspokojona, ciągle chcemy czegoś nowego.

czyli wszystkie matki siedzące w domu i wychowujące dzieci to pasożyty;)heh wiesz nawet mi się dziecinko nie chce dyskutować na takie tematy...moze jak bedziesz miała dzieci i rodzine to zrozumiesz

Kobieto, mam dziecko i to 6letnie. Mam tez prace, własny(!) samochód- a nie kupiony przez męża, ojca wujka, kochanka. Siedziałam rok po urodzeniu dziecka, uważam że dłuższy czas to zwykłe lenistwo, brak ambicji, i checi życia na własny koszt.

Gość dffwrgrgrghr
masz rację - brak chęci życia na własny koszt. coś cię boli w tym, że niektórzy mają inne chęci niż twoje?

no tak rok czasu siedziałaś z dzieckiem faktycznie duługo ,pieniądze i kariera ważniejsza od dziecka a dzieckiem kto sie zajmował babcia,dziadek,żłobek czy opiekunka?:) widzisz dla jednego priorytetem jest karieira a dla innego rodzina:P ja pozatym nie leżałam a studiowałam bo młoda jestem:P

rok czasu siedziałas z dzieckiem ,faktycznie długooo nie wiem czy wiesz ale dziecko do 3 lat powinno przebwać z matką no tak ale kariera ważniejsza ,widzisz dla mnie ważniejsze jest dziecko niż kariera;) ale jak widać każdy ma inne priorytety w życiu .A kto z dzieckiem siedział babcia,dziadek? czy pani opiekunka a może złobek? urodzić dziecko to pryszcz a potem uciekać od niego do pracy;)...a ja pozatym studiowałam międzyczasie bo młoda jeszcze jestem;)

Ja mam 25lat i też nie uważam swojego wieku za starość, a o moje dziecko sie nie martw, bo ma spełnioną matke i ojca, być może to zalezy od danego charakteru, kazdy ma inne cele. Dla mnie to głupota, siedzisz z dzieckiem w domu i co poza udawanie matki polki masz? Spełniasz sie na płaszczyżnie domowych obiadów?- cieszysz, gdy mąż powie ze obiad był ok?? Litości, kobiety wyjdzcie do ludzi, bo gdy poświecisz 100% czasu rodzinie osiagniesz odwrotny efekt do zamierzonego.

aldona każdy żyje jak chce ,ale ja wolałam siedzieć z dzieckiem i stidiować między czasie ,niż pracować za psie pieniądze

Czasem wydaje mi się, że pewne wzorce przejmujemy z domu rodzinnego, moja mama zawsze była bardzo aktywna zawodowo, i powiedz po co Ci studia, gdy i tak nie realizujesz sie w zawodzie? Ja myśle, ze nie po to człowiek robi je 5lat by pózniej siedzieć w domu..

po co mi studia - po to żeby się rozzwijać ,na razie mam licencjat od wrzesnia idę na magisterkę ,a czemuby nie? moze znajdę pracy w zawodzie :) ale zawsze mam wyższe i papierek .Teraz ze średnim wykształceniem to możesz byc tylko robotnikiem fizycznym ,no ale wiesz może cię takie cos satyfakcjonuje ,nie znam poziomu towich ambicji:P

po co mi studia - po to żeby się rozzwijać ,na razie mam licencjat od wrzesnia idę na magisterkę ,a czemuby nie? moze znajdę pracy w zawodzie :) ale zawsze mam wyższe i papierek .Teraz ze średnim wykształceniem to możesz byc tylko robotnikiem fizycznym ,no ale wiesz może cię takie cos satyfakcjonuje ,nie znam poziomu twoich ambicji:P

po co mi studia - po to żeby się rozzwijać ,na razie mam licencjat od wrzesnia idę na magisterkę ,a czemuby nie? moze znajdę pracę w zawodzie :) ale zawsze mam wyższe i papierek .Teraz ze średnim wykształceniem to możesz byc tylko robotnikiem fizycznym ,no ale wiesz może cię takie cos satyfakcjonuje ,nie znam poziomu twoich ambicji:P

Gość dffwrgrgrghr
aldonka skończ bo pokazujesz tylko swoją głupotę. moja mama pracowała całe życie, ja nie pracuję i nie zamierzam. parafrazując ciebie - cieszysz siez tego że cię szef pochwali, że dobrą kawę zaparzyłaś? uważasz ze jak kobieta nie pracuje to od razu gnije w domu? nie ma żadnych pasji? ambicji? nie spełnia się?

Mam mgr i nie parze kawy :) Robie to co kocham, i sie spełniam, dffwrgrgrghr tacy ludzie jak ty prędzej bądż póżniej żebrają o zasiłek w pomocy społecznej- co za ambicje, ale twoje zycie i twoja sprawa.

dffwrgrgrghr chcesz dużo w życiu mieć, ale pracować to sie nie chce? hahaha co za ludzie, naprawde mnie to przeraża, typowy pasożyt.

Gość dffwrgrgrghr
może masz aldonko inne podejście ale ja i mój mąż podchodzimy do małżeństwa jak do całości i nie ma tutaj tak, że samochód jest za pieniądze męża a ja nie żyję na własny koszt. Stanowimy jedną całość, zespół. Skoro mój mąż zarabia tyle że stać nas na to, co potrzebne a i na przyjemności sobie często pozwalamy i trochę się zawsze odłoży to poco ja mam pracować? żeby taka aldonka nie gadała? :-D

Gość jjjjhg
a w jakim kierunku sie ksztalcisz Jennifer?