Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Doktor Drejfus

ja to się jednak do życia w społeczeństwie nie nadaję

Polecane posty

moja nienawiść do większości ludzi jest jednak nie do opanowania :O dziś życzę powolnej i spektakularnej śmierci w niewysłowionych męczarniach hipsterskim babonom i kretynom w dresikach :(

Gość melissa i refleksja
hip.. jakim babonom? :D

o mały włos nie zabiłem leszcza w kreszowym dresie jadącego z reklamóweczką do jakiejś zawodówki na Pradze, bo mu mój rower przeszkadzał :O a potem jakaś tępa koorva na holenderskim pięknym hipsterskim bardziej niż iPad rowerze stwierdziła, że wjedzie na mnie, bo ona oczywiście ma koorva pierwszeństwo i zanim ktokolwiek z metra wysiadł, to ta chciała wsiąść niech pierrrdolnie jakiś meteoryt, błagam

Rower ma swoje ograniczenia. Największym jest to, że da się nikogo skutecznie przejechać. Dlatego dziś wyjątkowo przyjechałem do pracy samochodem. :classic_cool:

To faktycznie miałeś niekiepską akcję, czasami spotyka się na drodze prawdziwe "oryginały". Ale to i tak jeszcze nic, do mnie raz gość wyszedł z saperką, także i tak miałeś nieco luzu. W każdym razie, miłego dnia :)

Doktor Drejfus przez ch się pisze, tępa peezdo z wrzodami w ryju wywołanymi łykaniem końskiej spierrdoliny o jakże urocza, sielska i niemalże domowa atmosfera :classic_cool: doktorku 👄 Zdzisiu 👄 dark 👄 reszta klanu 🖐️

Dark, najpierw praca potem przyjemności. Oczywiscie mam tu na mysli zakupy w centrum hadlowym ;)

Gość vieviór zwany resztą klanu
Fau :)

vieviórku ty tez masz 👄 Przylep sobie gdzie chcesz ;)

Oszczędź piękne kobiety w średnim wieku vieviórze:) Mnie tam się wszystko dziś podoba, nie chciałabym być przejechana:) Chociaż z drugiej strony, przejechana przez Ciebie...? Hmmm?

"Przylep sobie gdzie chcesz" Naprawdę mogę ? :classic_cool: Nigdy nie przejechałbym kobiety. Czasem tylko, gdy widzę jakąś idącą po pasach, naciskam leciutko pedał gazu i mruczę zmyslowo silnikiem ;)

najpierw by cie przejechał a potem sztuczne oddychanie?:P

vieviór czyżbyś lubił bezwolne, bezwładne kobiety?:classic_cool:

Jeśli zmienimy kolejność może sie okazać, że to ja będę leżał nieprzytomny na drodze. ;)

Powiedziałby "zrobię pani sztuczne oddychanie, bo za chwilę będę panią przejeżdżał":classic_cool:

Jeśli zmienimy kolejność może się okazać, że to ja będę leżał nieprzytomny na drodze. ;)

Powiedziałby "zrobię pani sztuczne oddychanie, bo za chwilę będę panią przejeżdżał":classic_cool:

Jeśli zmienimy kolejność może sie okazać, że to ja będę leżał nieprzytomny na drodze. ;) Obie moje ulubione bramki działają dzisiaj także nie da się pisać :-o

Jeśli nieprzytomny jesteś równie fajny jak przytomny, to chcę Cię takiego nieprzytomnego

Zastanawiam się jaki możnaby zrobić ze mnie użytek w tym stanie. W zasadzie wszystko to co przychodzi mi do glowy nie nadaje się do publikacji.