Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocy!!!!!!!!!!!!!

Nie potrafię dobierać ciuchów?

Polecane posty

Gość pomocy!!!!!!!!!!!!!

wszytsko co mam w szafie jest ładne, ale ja tego nie potrafię połączyć, co prawda nie wychodza mi bazarowe zestawienia, ale na pewno nie jest to efekt jaki chcę osiągnąć. jeszcze na dodatek ostatnio przytyłam, wiec cichy, które mam są bardziej obcisłe a nie mam kasy na nowe...

ja np bardzo lubie przerabiac swoje ciuchy. Tez mam wachania wagi +-5 kg :) raz są za duże raz za małe więc trzeba sobie radzić. Uwielbiam chodzić po ciuchlandach - tam można znależć swietne ubrania za nisą cenę to też jest jakieś rozwiązanie :)

Gość pomocy!!!!!!!!!!!!!
próbowałam chodzić po ciucholandach, ale u mnie jakieś kiepskie- bluzka 30 zł- za taką cenę kupię nową...

no fakt 30 to za duzo :) A może zamiast wydziwać warto dobrac sobie coś klasycznego co dla każdego pasuje. Nie wiem jak wyglądasz lub jaki styl preferujesz ale napewno sweterek czarny rozpinany, klasyczna sukienka do kolan, spódnica ołówkowa się sprawdzą. W tych rzeczach każda kobieta wygląda kobieco :)

Gość ten sam problem...
na odchudzenie i brak pieniędzy trudno poradzić. mam ten sam problem jeśli chodzi o ciuchy, kupuję bo coś mi się podoba a potem się okazuje że nie mam do czego to coś założyć. Trzeba wyjąć wszystko co wiosenne z szafy, przymierzyć i odłożyć na bok to w czym rzeczywiście się nie mieścisz. A z tego co zostanie spróbuj ułożyć ze 2-3 komplety - do pracy, na wyjście do kina, na zakupy itp.Na początek prosta , klasyka tak jak porada wyżej. Zastanów się w jaki m kolorze jest ci do twarzy. Potem spróbuj dobrac dodatki , tak żeby zawsze można było trochę zmienić i charakter - apaszka, naszyjnik, pasek, ciekawe rajstopy , duża broszka. one nie beda drogie.. Zastanów się też czy nie potrzeba ci jednej rzeczy którą będziesz mogła wspomóc te komplety - klasyczny sweter, biała bluzka, t-shirt